Başsavcı Ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanından Muş'a Övgü

Muş Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim İlhan, Muş'un önünün açık olduğunu belirtti.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK), unvanlı hakim ve cumhuriyet savcılarının atamasına ilişkin kararnamesiyle Muş'tan başka illere atanan Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim İlhan, gazetecilere açıklamalarda bulundular. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim İlhan'ın makamında gazetecilerle bir araya gelen Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer, Muş'u ve Muşluları çok sevdiğini söyledi. Adalet sarayı personeli ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden
Feridun Süzer; "Biz de uyum çok önemlidir. Biz göreve başladıktan sonra buna çok dikkat ettik ve adalet sarayımızda da istediğimiz uyumu sağladık. Uyum sağlanmaması halinde sağlıklı bir hizmet sunulmasından kimse söz edemez. Biz de bu uyumla birlikte Muş ve Muşlular için çalıştık" dedi.
Muş'ta genç nüfusun çok fazla olduğunu kaydeden Süzer, bu gençlere sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak; "Fırsat bulduğumuz zamanlarda sosyal ve sportif faaliyetlere katılıyorum. Gerçekten Muş'ta genç nüfus fazla ve bu gençlerimiz de çok başarılı. Bu gençlerin değerlendirilmesi lazım. Devletimiz birçok kesime yardım sunuyor, gençlerimize de yardım etmelidir. Şayet gençlere sahip çıkılmazsa bunlar istemediğimiz mecralara kayar" diye konuştu.
Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim İlhan ise, Muş'un önünün açık olduğunu dile getirerek "Ben değişik illerde görev yaptım. Muş'a ilk geldiğim gün ile bugün arasında çok büyük bir fark var. Gerçekten kısa bir sürede önemli bir yol alındı. Başka illerde bu kadar kısa sürede böyle bir gelişme yakalanamaz. Muş'un önü açıktır ve inanıyorum ki kısa sürede çok yol kat edilecek" dedi.
Amasya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Muş Cumhuriyet Başsavcısı Feridun Süzer ile Silifke Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na atanan Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İbrahim İlhan, Kurban Bayramı'nın ardından Muş'ta ayrılacaklarını söylediler.