Vurulan annesinin karnından ameliyatla alınan bebek yaşam mücadelesi veriyor

Ümraniye'de, sokak ortasında öldürülen annesinin karnından ameliyatla alınan bebek, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Doktorlar, annenin yolda öldüğ

Ümraniye'de, sokak ortasında öldürülen annesinin karnından ameliyatla alınan bebek, hastanede yaşam mücadelesi veriyor. Doktorlar, annenin yolda öldüğü için bebeğin bir süre oksijensiz kaldığını, bu nedenle bebeğin hayati tehlikeyi atlatamadığını söyledi.

Kazım Karabekir Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Yeliz Karahasanoğlu (32) isimli 8 aylık hamile kadın, yasak ilişki yaşadığı iddia edilen M.S.G. tarafından sokak ortasında silahla vurularak öldürülmüştü. Hastaneye kaldırılan Yeliz Karahasanoğlu, yolda hayatını kaybetmiş, bebek ise ameliyatla anne karnından alınmıştı.

Ümraniye Devlet Hastanesi'ne bulunan bebek, Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde yaşam mücadelesi veriyor. Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Kemal Tekeşin, "Hayati tehlikeyi henüz atlatmadı. Anne hastaneye geldiğinde ölmüştü. Bebek bu nedenle bir süre oksijensiz kalmış. Bu yüzden ciddi sorunlar yaşıyor. Biz hastane olarak elimizden geleni yaptık. Her türlü müdahaleyi yaptık. Kritik bir süreç var. O süreci atlatıp atlatamayacağı önemli. Bu sürecin ne kadar zaman alacağını tahmin etmek zor." diye konuştu.