Aşk ve Ceza 33. bölüm fragmanı yayınlandı - Savaş şimdi ne yapacak?

Aşk ve Ceza 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve Ceza 33. son bölümünde neler olacak? Aşk ve Ceza 33. en son bölüm fragmanı video izle.

Aşk ve Ceza 33. bölüm fragmanı yayınlandı - Savaş şimdi ne yapacak?
Aşk ve Ceza dizisinin 33. bölümü 9 Kasım Salı günü ATV'de. İşte Aşk ve Ceza'nın 33. bölüm özeti ve fragmanı...Aşk ve Ceza 33. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve Ceza 33. son bölümünde neler olacak? Aşk ve Ceza 33. en son bölüm fragmanı video izle.

Çiçek’ in kardeşinin acısını bağrına basıp Baldarla’ra dönüşü, çok da eskisi gibi olmayacak. Çünkü töre gereği de olsa kocası Savaş’ın, onu en kötü gününde bırakıp sevgilisi Yasemin’in yanına dönmesini bir türlü hazmedememiştir. Savaş hayatını yaşasın diye kendi hayatını karartmayacaktır. Bu yüzden de bir karar almıştır, Savaş’tan boşanmayacaktır. Yasemin, sevdiği adam ve oğlu ile şahane geçen beş günün ardından hülyalı ve bir o kadar da mutlu eve dönerler.

Fakat nerden bilebilirlerdi ki onları bekleyen korkunç sürprizi. Beşir Ağanın Ahmet Morandan taşımasını istediği tozun yakalanması, sevdiği kadın ve oğlunun gözleri önünde kelepçelenmesi Savaş Baldar ve aşireti için artık karanlık ve dönülmez yola girmesine sebep olacaktır. Ve Savaş Baldar gözaltındadır! Karşısında kim vardır hiç kimse. Büyük işadamı holding sahibi Savaş Baldar şimdi ne yapacak? Baldar’lar aşireti, bu kirli işlerden kurtulmaya çalışırken, her seferinde daha da sert olaylarla karşı karşıya getiren bu korkunç olay basına düşecek mi?

Herkes çok tedirgin, kimse ne yapacağını bilmez durumdadır Baldar’lar tek tek sorgulanırken Nazan ve Bora da bu sorgudan nasibini alacak mı? Yasemin annesinin de şahit olduğu bu korkunç olay karşısında sevgilisinin yanında olabilecek mi? Yoksa Leyla bir kez daha haklı mı çıkmış olacak?

AŞK VE CEZA 33.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

AŞK VE CEZA 33.BÖLÜM FOTO GALERİ

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ

Nurgül Yeşilçay nasıl 10 yaş gençleşti? Daha önce hatırlarsanız, ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay'ın 'Aşk ve Ceza' adlı dizide sevgilisini oynayan Murat Yıldırım'ın yanında görüntü olarak daha yaşlı kaldığını, birbirlerine hiç yakışmadıklarını yazmıştım. Bana gelen okuyucu yorumlarında da hep aynı şikayet vardı. Ufak bir araştırma yaptım. Meğer, gerçek hayatta da Nurgül, Murat'tan daha büyükmüş.

Nurgül 26 Mart 1976 doğumlu, Murat ise 13 Nisan 1979'lu... Aralarında 3 yaş fark var. 'Üç yaş nedir ki' demeyin kadınlar erkeklere göre daha çabuk çöküyor.
Bir doktor arkadaşım, aralarında 10 yaş fark olan kadınla erkeğin, fiziksel olarak aynı yaşta gösterdiğini söylemişti. Yani bir bakıma ilişkilerde, kadın erkekten 10 yaş genç olduğunda yaşları eşitleniyor. Dışarıdan bakıldığında 'Ay ne kadar birbirlerine yakışıyorlar' diyebilmek için misal, erkek 35 ise kadın da 25 yaşında olmalı! Aksi takdirde, kadın her ne kadar kendine bakıyor da olsa, erkeğin yanında ablası gibi duruyor.