OANA Dönem Başkanı Dr. Yusuf, Cihan'ı ziyaret etti

Asya Pasifik Ajanslar Birliği (OANA) Dönem Başkanı Endonezya Haber Ajansı ANTARA Genel Müdürü Dr. Ahmad Mukhlis Yusuf ve beraberindeki heyet, Cihan Ha

Asya Pasifik Ajanslar Birliği (OANA) Dönem Başkanı Endonezya Haber Ajansı ANTARA Genel Müdürü Dr. Ahmad Mukhlis Yusuf ve beraberindeki heyet, Cihan Haber Ajansı'nı ziyaret etti.

İstanbul'da yapılan OANA toplantıları sonrasında dönem başkanlığını Anadolu Ajansı'na devreden Dr. Yusuf, Cihan merkez binasında Genel Müdür Abdülhamit Bilici ve diğer yetkililerle görüştü.

Ziyarette ANTARA ve Cihan arasındaki mevcut işbirliğinin önemine dikkat çeken Dr. Ahmad Mukhlis Yusuf, bu işbirliğinin daha da artırılması dileğini dile getirdi. Dr. Yusuf, Türkiye'de kendisini evinde gibi hissettiğini, iki ülke arasındaki kardeşliğin çok sağlam temellere dayandığını kaydetti.

Cihan Genel Müdürü Abdülhamit Bilici de İslam dünyasının iki kilit ülkesi Endonezya ve Türkiye halkları arasındaki kardeşliğin iki ajansın işbirliğiyle daha da pekişeceğini vurguladı. Heyetin Cihan ziyaretine Genel Müdür Dr. Yusuf'un yanı sıra ANTARA Genel Yayın Yönetmeni M. Saiful Hadi ve diğer yetkililer katıldı.