Köprü Derneği'nden öğrencilere yardım

Köprü Yardımlaşma Derneği 100 öğrenciye et, mont ve ayakkabı yardımında bulundu.

Merkez Yüreğir ilçesi Abitoğlu Beldesi'ndeki Kazime Özler İlköğret

Köprü Yardımlaşma Derneği 100 öğrenciye et, mont ve ayakkabı yardımında bulundu.

Merkez Yüreğir ilçesi Abitoğlu Beldesi'ndeki Kazime Özler İlköğretim Okulu yöneticilerinin isteğini değerlendiren dernek yetkilileri, yardım malzemeleriyle birlikte okula gitti. Okul idarecileri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye yardımları götüren Dernek Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, eğitme olan desteklerinin süreceğini söyledi.

Okulun çok amaçlı salonunda yapılan mont, ayakkabı ve et dağıtımı töreninde konuşan Yıldırım, öğrencilere yardım değil hediye getirdiklerini söyledi. Çocukların ülkenin geleceği olduğunu aktaran Yıldırım, "Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Kendinizi okulunuza ve derslerinize verin. İmkanlarımız yok okuyamayız diye düşünmeyin. Okumak isteyeni okuturuz " dedi.

Her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu kaydeden Yıldırım, "Ailelerinizin imkanları kötü olabilir. Bu kıt imkanlarla sizleri okutmak için büyük fedakarlıklar yapmaktadırlar. Sizler de derslerinize çalışarak, iyi bir üniversite bitirerek ailenize ve vatanınıza borcunu ödeyebilirsiniz. Dernek olarak bu yolculukta imkanlarımız ölçüsünde sizlere yardımcı olacağımıza söz veriyoruz." diye konuştu.

Daha sonra isimleri okunan öğrenciler beden ölçülerine uygun mont ayakkabı ve konserve şeklinde hazırlanmış etleri aldılar. Okul Müdür Yardımcısı Ali Tekin, Yardımlarından dolayı Köprü Yardımlaşma Derneği'ne teşekkür ettiklerini belirterek, "Öğrencilerimizi sevindirdiler, Allah onlardan razı olsun." şeklinde konuştu.