Kurtlar Vadisi Pusu 102. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 102. bölümüyle 2 Aralık Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 102. yeni bölüm fragmanı ve özeti…

Kurtlar Vadisi Pusu 102. bölüm fragmanı yayınlandı
Kurtlar Vadisi Pusu 102. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 102. son bölümde neler olacak? Kurtlar Vadisi Pusu 102. en son bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu 102. son bölüm fragmanında Polat Alemdar, sahte parayla ellerindeki malı alan Yaşar'dan intikamını almak için ne yapacak?

Polat Alemdar, sahte parayla ellerindeki malı alan Yaşar'dan intikamını almak için ne yapacak? Sünger, Polat Alemdar'ı kime götürecek? Ayı İbrahim'in kızı Peri, Feller'le niye görüşecek? Feller, Peri'den ne isteyecek? Lale Zara, Bulut'un öldürülmesinin arkasındaki ismi öğrenecek mi? Baba Memduh'un torunu Baran ve sevgilisi Azad'a destek olacağına söz veren Polat, kimden yardım isteyecek? Torununu ifade vermeye götüren Baba Memduh'u bekleyen büyük sürpriz ne olacak? Polat Alemdar ve ekibi, uyuşturucu sevkiyatında Yaşar'a nasıl bir sürpriz hazırlayacak?

KURTLAR VADİSİ PUSU 103. BÖLÜM FRAGMANI


KURTLAR VADİSİ PUSU 102.BÖLÜM YORUMLARI

- polatı arabadan indirip kendisi binmesi polat a racon kesmesi bir başkaydı o kısımda gülmekten öldüm ya.
- Tamam önceden tanışıyor da Ömer Babalarla pat diye çok hızlı girdi sanki aralarına..Uzun süre birbirlerini görmemişler gibi bir hava yok..Ama sahneyi izlemek çok keyifliydi..Özellikle Hikmet-Leyla arasında geçen diyaloglar..Ya Polat da çok tatlı bu arada.. söylemeden edemiyeceğim..
- Çok guzel, samimi bir sahneydi.. Hikmet Abi'yle atışmaları cok güzeldi
- şahane bir sahneydi leyla senaryo içerisinde çok doğru konumlandırılmış bir karakter çok da güzel oynuyor mimiklerinden çok etkilendim yine karakter ne hissediyorsa yüzünden okumak hele bunca yıl aradan sonra polatın karşısında yer alan bir kadın karakterden böylesi bir seyir zevki almak şahaneydi...nazife ana da özüne döndü seyirci ona tekrar ısınmaya başlayacaktır diye düşünmekteyim
elifin yaşadığı dönemdeki sıcak aile ilişkileri diriltilmeye çalışıyor ve karakter o kadar doğru bir karakter ki bu kez olacak.
- Zaza'ya o adamı kaldırması halinde %50 pay vereceğini söyledi İzzet bu adam kim acaba yeni biri mi yoksa diziden biri mi?
- Sigara kaçakçılığının ikinci ismini ilerde bence görebileceğimiz yeni bir karakter ve güçlü bir isim gibi duruyor ama bakacağız yine zaman göstericek.
- diziden biri olma olasılığı düşük gibi biri bu işi yapıyo olsa kesin yansıtırlardı bilirdik bizden önce polat bilir bizzat onla görüşürdü yeni biri olacaksa eger dizimize yakışır kaliteli bi oyuncu olursa cok güzel olacak zaza dayımıız cigara istiyor ama içmiyor bu yanlış zaza dayı içmesi gerek bizde içiş tarzını görelim dimi RTÜRK sagolsun izin vermiyor işte..!
- polat karahanlı oldu gibi sandalyeler konsey şeklinde oturmalar...polat artık kendi konseyini oluşturacak ve krahanlının kurduğu imparatorluk gibi bi imparatorluk oluşturacak fakat bi farkla devlet e düşman gibi değil devletle paralel olarak.. devletle ters düştüğü zaman da olacak zaman zaman.. ancak bu durum belli bi süre devam edeceğe benziyo bakalım ve görelim...