Türk Milli Futbol Takımı Hollanda'ya geldi

Hollanda'da 50'ye yakın Hollandalı Türkler Schiphol'de milli takımı karşılamak için geldiler. Milli takımı göremeyen gurbetçi gençler hayal kırıklığın

Hollanda'da 50'ye yakın Hollandalı Türkler Schiphol'de milli takımı karşılamak için geldiler. Milli takımı göremeyen gurbetçi gençler hayal kırıklığına uğradılar. Sadece Federasyon Başkanı Mahmut Özgener ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

A Milli Futbol Takımı, 17 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Hollanda ile yapacağı özel maç için Hollanda'nın başkenti Amsterdam'a geldi.

Hollanda'nın Başkenti Amsterdam'da bulunan Schiphol Havalimanı'na Hollanda saati ile 14.00 de Türk Hava Yolları'na ait bir uçakla geldiler. A Milli Futbol Takımı kafilesini Başkent Amsterdam'da 50'ye yakın gurbetçilerden oluşan gençler Türk bayrakları ile Schiphol'de bulundular. Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda A Milli Takımın 3 nolu kapıdan çıkmaları gerekirken uçağın kapısına yanaşan Hollanda otobüsü ile olay yerinden ayrılmaları gençleri üzdü.

Sadece Federasyon Başkanı Mahmut Özgener 3 nolu kapıdan çıktı.Gurbetçiler Mahmut Özgener ile resim çektirdiler. Mahmut Özgener'i Lahey Büyükleçisi Uğur Doğan karşılayarak Milli takımın konaklayacağı Amsterdam'da Wyndham Apollo Hotel'e götürdü.

Milliler, ilk çalışmasını bu akşam Amsterdam Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink yarın Hollanda saati ile 18.30'da Amsterdam Arena'da maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek. Hollanda saati ile 20.00'de ise milliler stadyumda özel maçın son çalışmasını yapacak. İdman, 15 dakika süreyle basına açık olarak gerçekleştirileceği açıklandı.

Hollanda maçı aday kadrosunda yer alan A Milli Takım oyuncuları şöyle:

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor) Ufuk Ceylan (Galatasaray).

Savunma Oyuncuları: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin (Galatasaray), Serdar Kesimal (Kayserispor), İbrahim Öztürk (Bursaspor), Ersan Adem Gülüm, İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Eren Aydın (Manisaspor).

Orta Saha Oyuncuları: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Yekta Kurtuluş (Kasımpaşa), Selçuk İnan (Trabzonspor), Yiğit İncedemir (Manisaspor), Orhan Gülle (Gaziantepspor), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mehmet Ekici (1.FC Nurnberg), İbrahim Akın (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Engin Baytar (Trabzonspor).

Hücum Oyuncuları: Burak Yılmaz (Trabzonspor), Umut Bulut (Trabzonspor), Kazım Kazım (Fenerbahçe).