Yeni Malatyaspor Başkanı Katipoğlu: Birlik beraberlik içindeyiz

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, kulüp yönetiminin birlik ve beraberlik içinde olduğ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, kulüp yönetiminin birlik ve beraberlik içinde olduğunu söyledi.

Katipoğlu, düzenlediği basın toplantısında, bazı basın yayın organlarının kulüp yönetimi ile ilgili bazı şeyleri yanlış anlattığından yakındı. Yönetimin birlik ve beraberlik içinde olduğunu belirten Katipoğlu, ''Yanlış yol göstermek hiç de iç açıcı değil. Kulübün başkanı vardır, yönetim kurulu vardır. Şu ana kadar 6 ayda 15-16 defa toplandık. 'Yönetim bir araya gelmiyor' deniyor, yönetim kurulu üyelerimiz burada.'' dedi.

Yönetimin deplasmana giderken, maçtan önce, maçtan sonra hep bir arada olduğunu anlatan Katipoğlu, ''Kulüpte iki başlılık olması mümkün değildir. Bu bizim onurumuza, gururumuza ve şahsiyetimize zarar verir.'' diye konuştu.

Geçen hafta içinde teknik direktörlük için Vedat İnceefe ve Cafer Aydın'la sözleşme imzaladıklarına değinen Katipoğlu, bu konuda da yönetim olarak istişare ile karar aldıklarını aktardı.

Kulübün hesaplarında da şeffaf olduklarını ifade eden Katipoğlu, ''Basının önünde hesap vermek her baba yiğidin karı değil. Zamanında hesap verilseydi şehir bu durumda olmazdı.'' dedi.

Tüm ödemeleri bankadan yaptıklarına dikkati çeken Mehmet Emin Katipoğlu, kulübün şansız günler yaşamasına rağmen iyi bir kadrosu olduğunu belirtti.

Katipoğlu, ''Bucaspor maçında özellikle ikinci yarıda iyi oynadık. Takımın burada olduğuna hayret ediyorum. İyi yerlere layık olduğuna dair beyanatlar var.'' diye konuştu.

Malatya kamuoyunun takımın iyi yerde olmasını arzu ettiğini anlatan Katipoğlu, ''Yılların bir birikintisi var. Bir sabırsızlık var. Bu beklentileri anlamak lazım. Biz de anlıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

KULÜBÜN HESAPLARI

Katipoğlu'nun konuşmasının ardından yönetim kurulu üyesi Şahin Özer, kulübün hesaplarına ilişkin bilgi verdi.

Kulübün gelir ve giderinin haziran ayından bu yana 2 milyon 90 bin 950 lira ve denk olduğunu belirten Özer, kulübün 418 bin 599 lira borcu, 296 bin 644 lira da alacağı olduğunu kaydetti.