Edremit'te Sahip Değiştiren Yerel Körfez Gazetesi'ne Görkemli Açılış

Balıkesir'in Edremit Körfez Bölgesi'nde, yaklaşık 5 yıldır yayınlanmakta olan Körfez gazetesinin sahip değiştirmesi nedeniyle, yeni yerinde görkemli bir açılış töreni düzenlendi.

Edremit'te Sahip Değiştiren Yerel Körfez Gazetesi'ne Görkemli Açılış
2005 yılında Selahattin Yay'ın sahipliğinde, gazeteci Bekir Terzioğlu'nun öncülüğünde kurulan gazete, geçtiğimiz ay imtiyaz sahibi Tümdeniz Çelebi, Ensar Aytekin, Mehmet Çiftçi ve Hikmet Çam tarafından satın alındı. Devir işlemleri tamamlanan gazete merkezi, Azerbeycan Bulvarı müze arkasındaki Kaya İş Merkezi'ne taşındı.
Burada düzenlenen açılış törenine, Kaymakam Osman Tunç, CHP Balıkesir milletvekili Ergün Aydoğan, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği Başkanı Cahit Çetin, CHP ilçe başkanı Mahmut Ceylan, daire amir ve müdürleri, diğer körfez ilçe-belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, yerel gazete sahip ve yöneticileri ile davetliler katıldılar.
Açılış konuşmasında gazete ortaklarından, muhasebeci Ensar Aytekin, yerel basına yeni bir soluk getirme heyecanı içinde olduklarını belirtti.
Ardından gazetenin açılışı, Balıkesir milletvekili Ergün Aydoğan, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu ve Güre Belediye Başkanı Kamil Saka tarafından hayırlı olması dileğiyle yapıldı. Açılış sonrası katılan konuklara, kokteyl verildi.