Söke Öykü Roman Dergisi Adana 2. Buluşması 20-21 Kasım'da

Söke Öykü Roman Dergisi Adana 2. Buluşması "Adana'nın yolları taştan" konusuyla 20-21 Kasım'da Adana "Taş Mekan"da gerçekleştirilecek.

Söke Öykü Roman Dergisi Adana 2. Buluşması 20-21 Kasım'da
Adana'da doğmuş edebiyatçıların; mahalle ve sokak evi ile ilintili, çocukluk ve ilk gençlik anıları, kent-mekan yazın ilişkisi çerçevesinde ele alınacak. Güven Pamukçu, Süreyya Köle ve Adnan Gül tarafından düzenlenen Söke Öykü Roman Dergisi Adana 2.Buluşması bu yıl ki Onur Konuğu ise Muzaffer İzgü olarak belirlenirken, Etkinliğin ilk günü saat 14:00'de Taş Mekan'da açılış yapılacak.
Söke Öykü Roman Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Güven Pamukçu açılış konuşması gerçekleştirecek. Ardından Panel'e geçilirken, paneli Süreyya Köle yönetecek. Düzenlenen panelde Muzaffer İzgü, Özcan Karabulut İlhan Kemal, Hasan Hüseyin Gündüzalp konuşmacı olarak katılacak. Etkinliğin ikinci gününde yine aynı yer ve saatte Adnan Gül'ün yöneteceği panelde Salih Bolat, Sabit Kemal Bayıldıran, Zafer Doruk konuşmacı olarak katılacak. Düzenlenen etkinliğe ise Celal Seçinti (doktor), Bülent Mühür (işadamı-taş mekan), Enver Seçinti (doktor), İbrahim Bal (işadamı) ve Okan Toygar (doktor) katkı verdiği belirtildi.