Aldırmaz: 'Sizin Sorununuz Bizim Sorunumuzdur'

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Mobilyacılar Sitesi'ni ziyaret ederek, "Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Mobilyacılar Sitesi'ni ziyaret ederek, "Sizin sorununuz bizim sorunumuzdur. Görevimiz olsun olmasın sıkıntılarınızı çözeceğiz" dedi. Beraberinde Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Fethi Coşkuntuncel ve Ahmet Aslan'la birlikte Mobilyacılar Sitesi'ne giden Aldırmaz, Kooperatif Başkanı Bülent Gizir ve site esnafıyla toplantı yaptı.
Özellikle orta ölçekli sanayi sitelerinin bir kentin can damarı olduğuna işaret eden Aldırmaz, "İşsizliğin önemli kalesi bu sitelerin sorunları bizim sorunumuzdur. İster ilçe belediyesinin, ister büyükşehirin görevi olsun, varsa bir sıkıntı biz çözeceğiz" şeklinde konuştu.
Ziyaret nedeniyle Başkan Vekili Aldırmaz'a teşekkür eden Kooperatif Başkanı Bülent Gizir ve site esnafı, "Sitemiz uzun süredir sıkıntı içinde. Yıllar sonra ilk kez, seçim olmadan, karşılık beklemeden bir belediye başkanı ziyaretimize geliyor. Bu bizim için çok önemli. Sorunlarımızın çözümü konusunda destek vereceğinden dolayı Sayın Aldırmaz'a teşekkür ediyoruz" dediler.