Marmara Haberleri (Balıkesir)

Karaciğer Dostu Enginar, Bu Yıl Tezgahlara Erken Geldi

Genellikle mart ayında hasadı yapılan ilkbahar sebzelerinden enginar, havaların ılıman gitmesi nedeniyle pazar tezgahlarındaki yerini almaya başladı.

Balıkesir / Marmara 17 Şubat 2014 Pazartesi

Misakça'da Kitlesel Balık Ölümleri

Gönen Çayının Marmara Denizi'ne döküldüğü Misakça'da kitlesel balık ölümleri tespit edildi.

Balıkesir / Marmara 14 Şubat 2014 Cuma

'Pasha'Nın Armatörüne 192 Bin Dolar Hizmet Bedeli Çıkarıldı

Marmara Adası açıklarında yük kayması nedeniyle 12 Eylül 2013'te yan yatıp batma tehlikesi geçirmesinin ardından Narlı Köyü İskelesi'ne çekilen "Pasha" adlı geminin armatörünün, sunulan hizmetlerden dolayı 192 bin dolar ödemesine

Balıkesir / Marmara 13 Şubat 2014 Perşembe

Yağışlar, Güney Marmara'da Yeterli Olmadı

Marmara Bölgesi'nin Güney Marmara Bölümü'nde, Balıkesir'e ocak ayında uzun yıllar ortalamasının yüzde 47, Çanakkale'ye ise yüzde 36 altında yağış düştü.

Balıkesir / Marmara 31 Ocak 2014 Cuma

Beyninden Ameliyat Edilmeyi Bekleyen Lösemi Hastasına Yardım Eli

Balıkesir'de, yaklaşık 17 yıl önce yakalandığı lösemi hastalığıyla mücadele eden ve iki haftaya kadar beyninden ameliyat edilmesi gerektiği bildirilen 30 yaşındaki kişi, Valiliğin girişimiyle tedavisi için İstanbul'a gönderildi.

Balıkesir / Marmara 31 Ocak 2014 Cuma

Eğitmenlere Yaşam Koçluğu Eğitimi

Balıkesir'de, üniversite öğretim üyeleri, milli eğitim müdür yardımcıları, okul müdürleri ve öğretmenler Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen proje dahilinde yaşam koçluğu eğitimleri alıyor.

Balıkesir / Marmara 27 Ocak 2014 Pazartesi

Güney Marmara'da Kuraklık Alarmı

Çanakkale'de yağış miktarında yüzde 28, Balıkesir'de ise yüzde 16 düşüş görülmesi nedeniyle Güney Marmara'daki barajlarda doluluk oranları ortalama yüzde 38'e geriledi. Kuraklık, bu illerin yanı sıra Yalova'da da etkili oluyor.

Balıkesir / Marmara 17 Ocak 2014 Cuma

Balıkesir'e 250 Milyon Liralık Yabancı Sermaye Yatırımı

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, ilde yapılması planlanan 250 milyon liralık yabancı sermaye yatırımı ile ilgili görüşmelerin sürdüğünü bildirdi.

Balıkesir / Marmara 15 Ocak 2014 Çarşamba

Paraları Çalınan Sporcular İki Haftadır Maça Çıkmıyor

1. Amatör Küme takımlarından Çelikspor'un oyuncuları, 22 Aralık 2013'te yaptıkları maç sırasında çalınan saat, cep telefonu ve bir miktar paralarının kulüp yönetimi tarafından karşılanmaması nedeniyle 2 haftadır maçlara çıkm

Balıkesir / Marmara 14 Ocak 2014 Salı

''güney Marmara'nın Güneşlenme Süresi Almanya'nın 1,5 Katı''

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Güney Marmara'nın güneş enerjisi bakımından yılda 2 bin 430 saat güneş aldığını belirterek, "Bu oran güneşten enerji üreten dünya lideri Almanya'dan 1,5 kat fazla. Güneşlenme süresinin fazla olması

Balıkesir / Marmara 13 Ocak 2014 Pazartesi

Görevden Alınan İl Milli Eğitim Müdürü Caner, Kalp Rahatsızlığı Geçirdi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 7 Ocak'ta görevden alınan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, kalp rahatsızlığı geçirdi.

Balıkesir / Marmara 11 Ocak 2014 Cumartesi

Kosgeb Girişimcilik Kursu Sertifika Töreni

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ve KOSGEB'in düzenlediği girişimcilik eğitimi sertifikaları, törenle sahiplerine verildi.

Balıkesir / Marmara 9 Ocak 2014 Perşembe

- Marmara Denizi'nde Yan Yatan Yük Gemisi

Marmara Denizi'nde 12 Eylül'de su alarak yan yatan ve götürüldüğü Erdek ilçesindeki Narlı İskelesi'nde, büyük bölümü batan "Pasha" adlı yük gemisinin 4 aydır çekilmemesi balıkçıları rahatsız ediyor.

Balıkesir / Marmara 8 Ocak 2014 Çarşamba

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Basın Müzesi Tanıtıldı

Balıkesir'de, gazeteciliğin geçmişini ve şimdi geldiği noktayı gelecek nesillere aktarmak için Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından Güney Marmara Kalkınma Ajansı desteğiyle oluşturulan Basın Müzesi'nin tanıtımı ger�

Balıkesir / Marmara 21 Kasım 2013 Perşembe

Marmara Denizi'nde Yan Yatan Yük Gemisi

Marmara Denizi'nde 12 Eylül'de su alarak yan yatan ve çekildiği Erdek ilçesindeki Narlı İskelesi'nde büyük bölümü batan gemiden yük ve akaryakıt tahliyesi yapıldı.

Balıkesir / Marmara 15 Kasım 2013 Cuma
 1  2  ...  19  20  21  ...  32  33