Adana Haberleri

14 Ve 17 Yasindaki Kayip Kuzenler Bulundu

Adana’da 4 gün önce parka giden ve parkta sigara içerken babalarina yakalaninca kaçan 14 ve 17 yasindaki kiz kuzenler, polis tarafindan bulunarak yurda teslim edildi.

Adana 28 Ocak 2024 Pazar

Adana'da 4,4 Büyüklügünde Deprem

Adana’nin Saimbeyli ilçesinde 4,4 büyüklügünde deprem meydana geldi

Adana 26 Ocak 2024 Cuma

Adana'li Ögrencilerin Kisa Filmi Fransa'da Yarisacak

Milli Egitim Bakanligi ve Avrupa Birligi ortak projesi olan Fransa’da 18 ülkenin katilacagi “Ulusötesi Tarih Egitimi HISTOLAB” çerçevesinde yapilacak kisa film yarismasinda Türkiye’ye Adanali ögrenciler temsil edecek.

Adana 18 Ocak 2024 Perşembe

Baskan Kocaispir Açiklamasi 'Adana'nin Anahtarini Cumhurbaskanimiza Takdim Edecegiz'

Cumhurbaskani ve AK Parti Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan, Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’i telefonla arayarak, Adana Büyüksehir Belediye Baskani adayi oldugunu teblig etti.

Adana 17 Ocak 2024 Çarşamba

GIKA Girisimci Kadinlar Projesi Isbirligi Protokolü Imzalandi

Adana Seyhan Belediyesi ve bir sivil toplum örgütü arasinda, “El Ele Ekonomik Özgürlüge” temasiyla el emegi üreten kadinlari ekonomik özgürlüklerine kavusturmanin amaç edinildigi GIKA Girisimci Kadinlar Projesi Isbirligi Protokolü imz

Adana 6 Ocak 2024 Cumartesi

Adana'da Baba Ve Ogluna Yilbasi Gecesi Kursun Yagdiran 3 Süpheli Tutuklandi

Adana’nin Ceyhan ilçesinde yilbasi gecesi meydana gelen ve bir kisinin hayatini kaybettigi, oglunun da yaralandigi silahli saldiriyla ilgili gözaltina alinan 4 süpheliden 3’ü tutuklandi.

Adana 5 Ocak 2024 Cuma

Güvenlik Kameralarini Umursamayip Hirsizlik Yapti

Adana’da bir evden elektrikli bisiklet çalan kisinin o anlari güvenlik kameralarina yansidi. Oto hirsizlik polisleri tarafindan yakalanan süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Adana 29 Aralık 2023 Cuma

Adana'da Uzun Namlulu Silah Ve Tabanca Yapiminda Kullanilan 6 Bin 835 Parça Ele Geçirildi

Adana’da bir aracin içerisinde uzun namlulu silah ve tabanca yapiminda kullanilan 6 bin 835 parça ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltina alinan bir kisi tutuklandi.

Adana 29 Aralık 2023 Cuma

Yüregir'de Hayal Gerçek Oluyor

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Sinanpasa kentsel dönüsüm alaninda incelemelerde bulundu. Örnek daireyi gezen Baskan Kocaispir, “6 Subat’ta yasadigimiz deprem, modern, depreme dayanikli insanca yasanabilir binalarin ne kada

Adana 26 Aralık 2023 Salı

Cinayet Sorusturmasinda Eski Es De Gözaltina Alindi

Adana’nin Kozan ilçesinde 12 gün önce kayip olarak aranan ve canli yayinda öldürüldügü ortaya çikan Mustafa Hakkulu cinayetinde bir kisi daha gözaltina alindi.

Adana 26 Aralık 2023 Salı

Yüregir Belediyesi, CHP'li Bulut'un Söylemleri Nedeniyle Hukuki Süreç Baslatti

CHP Genel Baskan Yardimcisi ve Adana milletvekili Burhanettin Bulut’un dün Adana Büyüksehir Belediyesi’ne yapilan yolsuzluk operasyonunun ardindan yaptigi açiklamada, Yüregir Belediyesi’ne yönelik iddialarinin ardindan Yüregir Belediye B

Adana 19 Aralık 2023 Salı

Yaninda Çalisan Liseli Kizi Taciz Eden Firinciya 8 Yil Hapis Istemi

Adana’da yaninda çalisan liseli kiza istismarda bulundugu öne sürülen firincinin 8 yil hapsi istendi. Mahkemede firinci, ’pismanim’ diyerek kendisini savunurken, liseli kiz ise her gün istismara ugradigini söyledi.

Adana 6 Aralık 2023 Çarşamba

Yolda Yürüyen Kadina Kamyonetin Kapagi Çarpti

Adana’nin Kozan ilçesinde seyir halindeki bir kamyonetin açilan arka kapagi, yolda yürüyen kadinin basina çarpti. Yaralanan kadin hastaneye kaldirilirken, o anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Adana 30 Kasım 2023 Perşembe

Yasli Kadina Çarpan Sürücü Yakalanip Tutuksuz Yargilanmak Üzere Serbest Birakildi

Adana’da firindan ekmek alip eve dönen yasli kadina çarpip kaçan otomobil sürücüsü, polis ekiplerince yakalandiktan sonra savcilik tarafindan tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi.

Adana 23 Kasım 2023 Perşembe

Polisten Ara Tatilde Kaza Uyarisi

Adana’da trafik polisi okullarin ara tatile girmesiyle birlikte sürücüleri daha dikkatli ve kurallara uyarak araç kullanmalari konusunda uyardi.

Adana 12 Kasım 2023 Pazar
 1  2  3  ...  32  33