Haber Arşivi

Kilis'te Dev Uyusturucu Operasyonu

Kilis’te Narkotik Suçlarla Mücadele polis ekipleri zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 2 süpheli gözaltina alinirken, belirlenen adreste 450 bin 610 adet sentetik hap ele geçirildi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:21:09

Miçotakis'ten Türkiye ziyareti öncesi açıklama!

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, önümüzdeki Pazartesi günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıkladı.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:20:42

Trafik Kurallarina Uymamanin Sonucu Uygulamali Olarak Gösterildi

Samsun’da, Karayolu Trafik Haftasi kapsaminda yapilan etkinlikte trafik kurallarina uymanin önemi, uygulamali olarak vatandaslara gösterildi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:17:25

Polis Ekipleri Sürücüleri Tek Tek Uyardi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde trafik polisleri, uygulama noktasinda durdurduklari sürücülere brosür dagitarak yaya geçitlerinde ve ilçe merkezinde dikkatli gitmeleri konusunda tek tek uyardi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:17:24

Nilüfer Spor Senlikleri'nin En Özel Etkinligi

Heyecanli müsabakalarin yapildigi 22. Nilüfer Uluslararasi Spor Senlikleri’nde bu defa Özel Egitim Kurumlari ögrencileri, sportif etkinliklerin oldugu eglenceli bir gün yasadi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:13:48

Baskan Mutlu Isiksu Açiklamasi 'Önümüzdeki Yil Ada Hayat Projesi'nin Kiremitlerini Insallah Hep Birlikte Görecegiz'

Sakarya Gazeteciler Birligi (SGB) Baskani N. Müjdat Çetin, Onursal Baskan Zeki Aydintepe ve yönetim kurulu üyelerinin hayirli olsun ziyaretinde konusan Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, “Önümüzdeki yil Ada Hayat Projesi’nin kiremitlerini insallah hep birlikte görecegiz. Su anda insaatin en zor kismi, yani temel güçlendirme çerçevesindeki çalismalari tamamlandi. Kisa bir süre içerisinde temellerin üzerinde insaatin yükseldigini herkes görecek” dedi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:13:47

Süpheli Otomobilden 186 Adet Kaçak Alkol Çikti

Sinop’un Gerze ilçesinde polis ekiplerinin durumundan süphelenerek durduklari otomobilden 186 adet gümrük kaçagi alkol ele geçirildi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:13:46

Milli Güresçiler Paris 2024 Kotasi Için Mindere Çikacak

Güreste Paris 2024 Olimpiyat Oyunlari’na kota almak için 9 milli sporcu mindere çikacak.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:11:59

Sadi Özdemir Açiklamasi 'Marmara Belediyeler Birligi'nde Örnek Projeleri Hayata Geçirecegiz'

Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir’in de katildigi Marmara Belediyeler Birligi toplantisinda Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey yeni baskan seçildi. Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi ve birlik üyesi Ibrahim Mart da ’Iklim Krizi ve Çevre Komisyonu’na seçildi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:11:58

Kesinlesmis Hapis Cezasi Bulunan Sahis Yakalandi

Adiyaman’da 10 yil 5 ay 7 gün hapis cezasi bulunan sahis yakalandi. Mahkemeye sevk edilen sahis tutuklandi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:11:57

Saadet Partisi'nin ilk adayı Selman Esmerer oldu: Teşkilatın vereceği göreve hazırım

Saadet Partisi'nin önemli isimlerinden partinin Genel İdare Kurulu Üyesi ve YENİAD Genel Başkanı Selman Esmerer, 'Milli Görüş Çağrısı/Teklifi' diyerek paylaştığı metinde "göreve hazırım" mesajı verdi. Temel Karamollaoğlu'nun genel başkanlığı bırakacağını ilan etmesiyle kongre sürecine giren Saadet Partisi'nde adaylık sinyali veren Esmerer, ''Uzun zamandır bir sistem sorunu yaşanıyor. Teşkilat mensuplarımızın vereceği görevlerden imtina etmeyeceğimi arz ederim'' ifadelerini kullandı.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:10:54

Facia böyle önlendi: Uçak 371 metre sürüklendi

İstanbul Havalimanı'nda FEDEX şirketine ait kargo uçağı, ön iniş takımları açılmadığı için gövdesi üstüne indi. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda uçağın kurtarma çalışmaları sırasında açıklamalarda bulunan İstanbul Havalimanı İşletmesi İGA Hava Tarafı Operasyon Direktörü Ozan Karakış, "Hidrolik arızası sebebiyle burun iniş dikmesini açamaması sebebiyle bir kargo uçağı, 1-6 sağ pistimize acil iniş gerçekleştirdi. Yaklaşık 371 metre gövde üzerinde ilerleyerek, pistte tam merkez noktada kaldı" dedi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:10:21

Isdemir Saat Ücretli Ise Alim Yapacak

Isdemir, büyüme stratejisi ve isletmelerinin ihtiyaçlari dogrultusunda saat ücretli statüsünde görev yapmak üzere ise alim yapacak. Sirkette is basi yapmak isteyen adaylar, 13 Mayis’tan itibaren iki hafta boyunca Pazartesi’den Cuma’ya kadar basvurularini yapabilecek.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:08:48

Salt'in Yeni Sergisi 'Havaya Dair' Açildi

Garanti BBVA’nin kurucusu oldugu Salt’in yeni sergisi “Havaya Dair” açildi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:08:47

Alikahya'daki Park Ve Oyun Alaninda Sona Dogru

Izmit Belediyesi Alikahya Fatih Mahallesi’nde 2 dönümlük alanda insa ettigi park ve oyun alaninin yüzde 80’ini tamamladi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:08:18

Kumbahçe Sahilinde Deniz Dibi Temizligi Yapildi

“Denize En Çok Mavi Yakisir” sloganiyla her yil düzenlenen Deniz Dibi Temizligi Bodrum Kumbahçe sahilinden basladi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:08:17

Dalaman'da Ögrenciler Bilimsel Merakini Sergileme Firsati Buldu

Mugla’nin Dalaman ilçesinde ögrencilerin, kendi ilgi alanlarina göre seçtikleri konularda arastirmalar yaparak projelerini sergiledikleri Bilim Fuari, Dalaman Sehit Mehmet Akif Sancar Anadolu Imam Hatip Lisesi’nde açildi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:08:16

Çamlihemsin'de Bin Meyve Fidani Ve 300 Ata Tohumu Dagitildi

Mekader Dernegi ve Mekaleskirt köyleri muhtarlari öncülügünde baslatilan projeyle yöre halkina ata tohumu ekimi ve meyve fidani dikimi hakkinda seminer verilerek meyve fidani ve ata tohumu dagitildi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:06:09

Süheyl Batum Açiklamasi 'Seçimi Kazanirsak Okan Buruk Ve Erden Timur Ile Beraber Olmayi Bir Borç Olarak Biliriz'

Galatasaray Baskan Adayi Süheyl Batum, “Ben ve arkadaslarimin bir bölümü Okan Buruk’un ayaginin kirildigi gün o statta olan, yüreginin bir bölümünü birakan insanlariz. Biz Okan Buruk’a karsi olabilir miyiz? Eger seçimi kazanirsak Okan Buruk ile de, futbolcularla da, o kombinasyonu saglayan Erden Timur ile de her zaman beraber olmayi bir borç olarak biliriz” dedi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:06:08

Bingöl'de Üniversite Ögrencilerinden Gazze'ye Destek

Bingöl Üniversitesi ögrencileri, Israil’in Gazze’ye saldirilarina tepki ve Filistinlilere destek amaciyla kampüste nöbet eylemi baslatti. Rektör Prof. Dr. Ibrahim Çapak da ögrencilere destek verdi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:05:40

Adliyenin Seçil Erzan'i Dolandirici Katibin Yargilanmasina Baslandi

Bakirköy Adliyesi’nde zabit katibi olarak çalisirken, yüksek kar getirisi vaadiyle ile vatandaslari milyonlarca lira dolandiran Süleyman Demirel ve diger 14 sanigin yargilanmasina baslandi. Sanik Demirel savunmasinda “Bir adliye personeli olarak böyle bir davayla karsinizda oldugum için üzülüyorum. Sütten çikmis ak kasim degilim benim de hatalarim var. Benim ne isim var bu insanlarla adliye personeliyim demedim. Dövizle de ben bunlari doyuramadim, mutlu edemedim. Ben o dönem onlar için altin yumurtlayan tavuktum. Tatli dilime güler yüzüme para ödüyorlar. Ben 1 saat biriyle konussam para alabiliyorum. Ben de bilmiyorum neden böyle. Süleyman’in sirtina herkes yüklendi. Hiçbir sey yapmadan güzel kazanç elde ettiler” dedi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:05:39

Sarigöl'ün Ilk Matematik Atölyesi Açildi

Manisa Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan baslatilan ’Manisa’da her yerde matematik’ projesi kapsaminda Sarigöl Mustafa Metin Imam Hatip Ortaokulunda ilçenin ilk Matematik Atölyesi düzenlenen törenle açildi. Atölyenin 3D duvar resim çalismalari ise ilçedeki görsel sanatlar ögretmenleri tarafindan yapildi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:05:11

Cedidiye Cami Meydanla Bütünlesiyor

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün girisimleri ile degisim ve dönüsümün baslatildigi Cedidiye Meydaninin en önemli sembolü olan Cedidiye Cami, yeni minarelerinin de tamamlanmasiyla daha da göz kamastirici hale gelmis olacak.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:05:10

Beysehir'de Jandarmadan Ögrenciler Ve Mahalle Sakinlerine Trafik Egitim Seminerleri

Konya’nin Beysehir ilçesinde ögrenciler ile mahalle sakini vatandaslar için jandarma tarafindan trafik egitim bilgilendirme seminerleri düzenlendi.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:05:09

Eski Devlet Bakani Prof. Dr. Kocabatmaz Hayatini Kaybetti

21. Dönem DSP Denizli Milletvekili ve eski Devlet Bakani Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, hayatini kaybetti. Kocabatmaz’in cenazesi, TBMM’nde yapilacak törenin ardindan memleketi Denizli’de defnedilecek.

8 Mayıs 2024 Çarşamba   16:04:40

 1  2  ...  9  10  11  ...  37  38