Kaçak Can Dündar ve eşine dava!

Kaçak villarıyla gündemden düşmeyen kaçak Can Dündar ve eşi hakkında yeni bir dava daha açıldı.

Kaçak Can Dündar ve eşine dava!
Kaçak Can Dündar ve eşine dava!
Kaçak villarıyla gündeme gelene kaçak Can Dündar ve eşine yeni bir dava daha açıldı. 

Can Dündar ve eşi Dilek Dündar hakkında orman alanını işgal ettiği ve orman alanından faydalandığı gerekçesiyle yürütülen soruşturma tamamlandı. Bodrum Cumhuryet Başsavcılığı'nca Can dündar ve eşi hakkında ‘2863 sayılı kanuna muhalefet' ve ‘İmar kirliliğine neden olmak' suçundan iddianame düzenlendi.

MİT TIR'ları ile ilgili ihanet gibi haberi ardından hakkında başlatılan yargılama sonrasında yurt dışına kaçan firari Can Dündar'ın Bodrum'daki muhteşem manzaralı villasının yalnız devlet ormanını değil Maliye Hazinesi'ne ait araziyi de 188 metre işgal ettiği ortaya çıkmıştı.

Dündar'ın devlet ormanını 27 metre işgal ettiği de tespit edilmişti. Her iki suç ile ilgili Muğla Orman İşletme Müdürlüğü, Can Dündar ve eşi hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu. Başsavcılık, 'orman işgali' ve 'Maliya hazine arazisi işgali suçları kapsamında soruşturma başlatmıştı.

Yürütülen soruşturma tamamlandı. Bodrum Cumhuriyet Basşavcılığı'nca Can Dündar ve eşi Dilek Dündar hakkında iddianame düzenlendi.

Hazırlanan iddianamede şüpheli Dündar aileainin '2863 sayılı kanuna muhalefet' ve 'İmar kirliliğine neden olmak' suçundan cezalandırılması istendi.