Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Rıfat Hisarcıklıoğlu cevap ver...

Beyaz TV'nin sevilen programı Ortak Akıl gündeme yön vermeye devam ediyor. Sunuculuğunu Türker Akıncı'nın yaptığı programın konuğu Rasim Ozan Kütahyalı, programda günlerdir konuşulan Rıfat Hisarcıklıoğlu hakkında önemli iddialarda bulundu.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Rıfat Hisarcıklıoğlu cevap ver...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! Rıfat Hisarcıklıoğlu cevap ver...
Beyaz TV'nin sevilen programı Ortak Akıl'ın bu sabahki yayınında konu CHP'li isimlerin darbe imaları ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun Baş Danışmanı Ekrem Kerem Oktay'ın skandal Twitter paylaşımıydı. Sunuculuğunu Türker Akıncı'nın yaptığı programda Yazar Rasim Ozan Kütahyalı Rıfat Hisarcıklıoğlu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Darbe imaları tesadüf mü? Rıfat Hisarcıklıoğlu neden baş danışmanının paylaşımlarına sessiz kalıyor? Ekrem Kerem Oktay'ın Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun yanında yer alması ne anlama geliyor? İşte bu merak edilen soruların yanıtları...



NE OLMUŞTU?

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan önce CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da 7 yıl danışmalığını yapan Oktay, tüm dünyadan övgü alan koronavirüs başarısıyla dalga geçen skandal twitlere imza attı. Haddini bilmeyen başdanışman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da çirkin sözlerle eleştirdi.

Ekrem Oktay'ın Rıfat Hisarcıklıoğlu'na çok yakın isimlerden birisi olduğu ve Hisarcıklıoğlu'nun her sayahatinde yanında bulunduğu biliyor. Öte yandan Oktay'ın maaşının 30 bin liradan fazla olduğu iddia ediliyor.