Kırşehir Valisi Necati Şentürk'ün Veda Ziyaretleri

Kırşehir Valisi Necati Şentürk, emeklilik dilekçesinin kabul edilmesinin ardından kentte veda ziyaretlerine devam ediyor.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Şentürk, Abdulkadir Özcan Fen Sosyal Bilimler Lisesi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Ortaokulu ve Sosyal Bilimler Lisesi'ni ziyaret eden Şentürk, okullarda öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrenciler ile sohbet eden Vali Şentürk, öğrencilerin geleceğe en iyi şekilde hazırlanmaları gerektiğini dile getirdi.

Eğitim alanın da zirvede olan Kırşehir kalitesini daha da yükseltmek adına önemli çalışmalar yürüttüklerini aktaran Şentürk, "Sevgili gençler, ileride bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Kendinizi geleceğe çok iyi hazırlayın. Hepiniz bizim için çok değerlisiniz. Son derece modern okullarda, modern sınıflarda eğitim öğretim görmektesiniz. İnanıyorum ki sizler ileride ülkemizi daha iyi seviyelere çıkaracaksınız." sözlerini kullandı.

Şentürk, okul müdürlerinden ve öğrencilerden helallik istedi.

Öte yandan Fatma Bacı Sevgi Evlerinde kalan çocuklar, Vali Şentürk’ün eşi Sevim Şentürk’ü ziyaret ederek katıklarından dolayı teşekkür etti. Sevim Şentürk, çocuklarla tek tek ilgilenerek hediyeler verdi.

Kaynak: AA