Şehit annesine skandal hakaret

Adana'da bir şehit annesi otobüse ücretsiz kartıyla binmek istedi. Şoför 2,5 lirayı ısrarla istedi alamayınca şehit annesine hakaret etti.

Şehit annesine skandal hakaret
Şehit annesine skandal hakaret
Şehitler vatanı yaşatmak için can verirken, bazı kendini bilmezler onların emanetlerine değil sahip çıkmak hakaret bile ediyor.

ŞEHİT ANNESİNE HAKARET ETTİ

Yaşanan son olayın adresi Adana. Kendine tanınan haktan dolayı Adana'da özel halk otobüsüne ücretsiz kartıyla binen şehit annesinden şoför yolculuk ücreti olan 2,5 lirayı istedi.

Yaşlı kadının 'Sen askerliğini yaptın mı, biz bu vatana şehit verdik' demesinin üzerine ise şoför 'vermiş olabilirsin, bu otobüs mazot yakıyor, devletin de Allah belasını versin' dedi.

GÖZALTINA ALINDI


Cumhuriyet Başsavcılığı, şehit yakını olduğu için devlet tarafından verilen kartla otobüse binen ve ismi öğrenilemeyen kadın yolcudan 2,5 liralık ücreti isteyen, ayrıca hem ona hem de devlete yönelik aşağılayıcı ve hakaret içeren ifadeler kullandığı belirlenen şoför için harekete geçti. Bu kişi, Başsavcılığın talimatı doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.


Şehit annesine skandal hakaret


Öte yandan, Eren Güngör'ün kullandığı halk otobüsünde trafik denetleme şube müdürlüğünce eksiklikleri tespit edilerek, karayolları trafik kanuna istinaden idari para cezası uygulanırken, zabıta ekiplerince şahsın kıyafet eksikliği ve yolcuya kötü davranmaktan idari işlem başlatıldı.