Yör Group'tan İstanbul'a İki Yeni Proje

Yör Group, Yör Palas Acıbadem’den sonra yapmayı planladığı Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaasına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Yör Group'tan İstanbul'a İki Yeni Proje
Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkede faaliyet gösteren Yör Group, Yöryapı şirketiyle geçtiğimiz günlerde Acıbadem’in akıllı ve lüks butik konut projesi Yör Palas’ı satışa çıkarmıştı. Satışa çıkar çıkmaz ilgi görmeye başlayan projenin devamı Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane olarak önümüzdeki sene hayata geçmesi planlanıyor. Yörsan’ın süt ve süt ürünleri sektöründe Türkiye’nin ilk 3’ünde olduğunu söyleyen Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, Yöryapı’nın ilk projelerinden Yör Palas’a gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirtti.

Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, “Bizler iş dünyasının temsilcileri olarak üzerimize düşen görevleri tam manasıyla yapmak için tüm enerjimizle çalışıyoruz. Yöryapı olarak bu yıl, yapacağımız yeni yatırımlara hız kesmeden devam etme kararı aldık. Ülkemize güvenimiz tam kim ne yaparsa yapsın Türkiye büyümeye ve yatırımların adresi olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

“Yör Palas Ekim’de teslim”

İstanbul Acıbadem’de yapımı süren akıllı konut projesi Yör Palas’taki daireleri Ekim ayında teslim etmeye başlayacağını açıklayan Yörük, “Projede 4+1 bahçe dubleks, 3+1 standart daire, 4+1 ve 4+2 çatı dubleksin bulunduğunu kaydeden Yörük, "Yörsan ile 53 yıldır insan sağlığına verdiği önemi Yöryapı ile yaşam mekanlarına aktarıyoruz. Evlerde uzun yıllar huzur ve güvenle yaşamanız için sağlamlıktan estetiğe her konuya ayrı özen gösteriyoruz. Tanıtıma özel yüzde 10 indirimin ve 24 ay vade farksız ödeme planının olduğu proje, Acıbadem’de saray zarafeti sunacak" dedi.

Yoryapi.com.tr İçerik Editörü ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Sedat Yıldız ise "Acıbadem’in en akıllı ve lüks konut projesi olma özelliğini taşıyan Yör Palas’ta Akıllı ev teknolojisi en üst seviyede yer alarak, yaşam standardınızı yükseltiyor. Projede akıllı klozetler, akıllı klimalar, akıllı jeneratör, akıllı kapılar ve akıllı ev sistemi yer alıyor. Evinizde olmadığınız zamanlarda cep telefonu yada akıllı cihazlarla evinizin ısısını ayarlayabiliyor , klimaları kontrol edebiliyor, ısı, duman ve su dedektörlerini açıp kapatabiliyor ve bu sayede olası yangın yada su baskınının önüne geçmiş oluyorsunuz. Projemiz, Avrasya Tüneli’ne 1 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 6 km, metro istasyonuna 2 dakika ve metrobüs durağına 15 dakika yakınlığı sayesinde ev sahiplerinin ulaşım sorunu azaltacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA