Edirne'de İhaleler

Edirne'nin bazı mahalle ve sokaklarında yapılacak beton parke taş döşeme işi ihale edilecek.


Edirne Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Mehmet Emin Ağa Sokak, Fuat Dağdeviren ve bağlantı yollarının araç ve yaya trafiğine uygun olarak beton parke taş döşeme yapılması işinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usul ile ihale edileceği belirtildi.

İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu'nda yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabileceği ifade edilen açıklamada, işe başlama tarihinin sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacağı, işin süresinin ise yer tesliminden itibaren 50 gün olduğu ifade edildi.

Açıklamada, ihalenin Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde 21 Ekim Pazartesi saat 10|00'da yapılacağı kaydedildi.

-TÜ'ye kalorifer yakıtı ve akaryakıt alımı ihalesi

Trkaya Üniversitesi'nde kalorifer yakıtı ve akaryakıt alımı işi ihale edilecek.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, üniversitede kullanılmak üzere 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesi gereğince işin açık usulü ile ihale edileceği ifade edildi.

Açıklamada, ihalenin TÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nda 21 Ekim Pazartesi günü 14.00 yapılacağı kaydedildi.

-TÜ'ye yemek hizmeti alımı ihalesi

Trakya Üniversitesi'nde yemek hizmeti alımı ihale edilecek.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, TÜ Uzunköprü Meslek Yüksekokulu ve Meriç ilçesindeki bölüm, Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda okuyan öğrenciler ile personele malzemeli yemek yapımı, servisi ve servis sonrası hizmet alımı hizmet alımının 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre açık usül ile ihale edileceği belirtildi.

İhalenin niteliği, türü ve miktarına ilişkin ayrıntılı bilgiye Elektronik Kamu Alımları Platformu'nda yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabileceği aktarılan açıklamada, işe başlama tarihinin 1 Ocak 2014 bitiş tarihininse 31 Aralık 2014 olduğu ifade edildi.

Açıklamada, ihalenin TÜ Rektörlüğü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Türkan Sabancı Kültür Merkezi Balkan Yerleşkesi'nde 25 Ekim Cuma günü saat 14.00'te yapılacağı kaydedildi.

Kaynak: AA