Ayşe Özyılmazel - Ali Taran el ele görüntülendi

Sürpriz bir şekilde evlenenme kararı alarak bir anda gündeme oturan Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel çifti, Türkbükü'nde el ele görüntülendi.



Balaylarını Bodrum'da yapan Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel, Türkübükü'ndeydi. Özyılmazel, bir bebek ile yakından ilgilendi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bir kararla evlenen Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran'ın her adımı takip ediliyor. Önceki gün Türkbükü'nde alışverişe çıkan medyatik çift yine objektiflerin hedefindeydi.

Türkübükü sokaklarında el ele dolaşan çiçeği burnunda karıkoca, bir ara hızlı yürüyüşlerine ara verdi. Taran ve Özyılmazel çiftini duraklatan ise sokakta gördükleri minik bir bebekti. Hamile olduğu iddialarını yalayanlayan Ayşe Özyılmazel, minik bebekle yakından ilgilendi. Bebeğin annesinden izin alan ünlü yazar, küçük kızı kucağına aldı. Özyılmazel'in bu tavırları, "Hamile" iddialarını tekrar akıllara getirdi.

Ayşe Özyılmazel Ali Taran evliliğinin ardından tartışmalar hala devam ederken ikili yaptıkları açıklamalarla eleştirilere sert yanıtlar verdi. Ayşe Özyılmazel köşe yazısı ile tepki gösterdi.


Ali Taran, Twitter’deki hesabında “Özel hayatımıza saygı göstermenizi beklemiyorum. Beklemekten nefret ederim. Alemin ağzı torba değil ki büzesin diyorlar. Bazılarının ağzı zaten ‘b…ük,’ ben ne uğraşacağım. Birileri sevinecek, birileri üzülecek. Ama ben üzülürken yoksun, sevinirken de yok ol. Bilmediklerinle bana gelme.

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran el ele görüntülendi

Yanlış yapacak kadar imansız, inançsız, sahipsiz değilim” derken Ayşe Özyılmazel ise “Bir gün, herkes kendi bahçesine derlerse… Hazır mısınız? Kendi bahçesinde dal olamayan biri girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor. Günahımı alıyorsun. Karışmak gibi olmasın ama hesabına yazdırıyorsun” diye yazdı.

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran el ele görüntülendi

Bu arada Ali Taran Ayşe Özyılmazel çifti balayılarını Bodrum’da geçiriyor. Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran, önceki gece dostları Mazhar Alanson, Biricik Suden, Serdar Ortaç ve sevgilisi Asta, Demet Akalın ve sevgilisi Önder Bekensir’le birlikte Bodrum’daki Mandalin Bar’da caz dinledi.

Ayşe Özyılmazel Sabah gazetesindeki köşe yazısında ise sert ifadeler kullandı.

Ayşe Özyılmazel'in kaleminden

Bana müsaade...

Nefis bir hava... Rüzgar esip geçiyor kollarımdan... Tam karşımda duran zeytin ağacı öyle güzel ki...
En çok zeytin ağacını severim ben... Şöyle heybetli bir çınar ağacının altında oturmak hiç kısmet olmadı bana...
Yaşadığım son bir ayı düşünüyorum; bana verilen armağanı...
Kendimi bildim bileli, onlar bir şeyler söylediler bana...
Benden gayrı, benim dışımda.
Benden olmayan; onların içinde, en karanlıklarında...
Kustular bana.
Üzerime akıttılar zehirlerini.
Herkesin derdi kendine...
Herkesin sıkıntısı, üzüntüsü kendi ekseninde... "Afrikalı çocuklar da var evladım" lafı teselli olmaz ki yüreğe...

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran el ele görüntülendi

MUĞLA’nın Bodrum ilçesi’ndeki villada geçen cuma gecesi evlenen reklamcı Ali Taran ile şarkıcı Neco’nun kızı Ayşe Özyılmazel, sanatçı dostlarıyla birlikte Barlar Sokağı’nda eğlendi.

Yeni evli Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel çiftini sokakta görenler, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bir ay içerisinde tanışıp 20 gün içinde de birbirlerine aşık olan Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel evlendikten sonra ilk kez dün gece dışarı çıkarak eğlendi.

Sanatçı dostları Mazhar Fuat Alanson, eşi Biricik Suden, Serdar Ortaç ve sevgilisi Litvanyalı Asta, Demet Akalın ve eşi Demet Akalın ile birlikte dünyaca ünlü Bodrum Barlar Sokağı’ndaki Mandalin Bar’a gelen Taran- Özyılmazel çifti, yaklaşık bir saat caz müziği dinledi.

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran el ele görüntülendi

Bu arada Serdar Ortaç’ın yeni sevgilisi ile barlar sokağında yan yana yürümemeye dikkat gösterdiği, Asta’yı arkadaşının koluna taktığı görüldü. Taran ile Özyılmazel’in barda sık sık samimi pozlar vermesi dikkat çekti. İkilinin mutlulukları gözlerden kaçmadı.

Sanatçı dostlarıyla bardan çıktıktan sonra Barlar Sokağı’nda saat 01.00 sıralarında el ele yürüyüş yapan çift, tatilcilerin de ilgi odağı oldu. Tatilciler sık sık Taran ve Özyılmazel’e mutluluklar dileyip cep telefonlarıyla hatıra fotoğrafı çekmeye çalıştı. Taran, "Ne söylenebilirim ki? Eğlendik, eve dönüyoruz, mutluyuz, belli olmuyor mu?" dedi.

Taran ve Özyılmazel’in, daha önce planladıkları Yunan adalarını da kapsan mavi yolculuğu, tekne üzerinde bikini ve mayo ile görüntülenmemek için iptal ettikleri öğrenildi.

Ayşe Özyılmazel - Ali Taran el ele görüntülendi Ayşe Özyılmazel - Ali Taran el ele görüntülendi