Gaziantep Haberleri

Gaziantep'te 17 Dilenciye Yasal Islem Uygulandi

Gaziantep’te polisin yaptigi denetimlerde dilencilik yaptigi tespit edilen 17 sahis gözaltina alinarak, hakkinda yasal islem baslatildi.

Gaziantep 5 Haziran 2023 Pazartesi

Cephanelik Gibi Ranza

Gaziantep’te polis ekipleri bir eve yaptigi operasyonda ranza olarak bilinen yataklarin altinda, pala, kasatura, pompali tüfekler ve fisekler ele geçirildi.

Gaziantep 2 Haziran 2023 Cuma

Yagma Suçundan 21 Yil Cezasi Bulunan Firari Yakalandi

Gaziantep’te, yagma suçundan 21 yil kesinlesmis hapis cezasi ile aranan firari sahis yakalandi. Yakalanan süpheli sevk edildigi adli mercilerce tutuklandi.

Gaziantep 2 Haziran 2023 Cuma

7 Farkli Olayin Faili Düzenlenen Operasyonla Yakalandi

Gaziantep’in Oguzeli ve Sahinbey ilçelerinde farkli tarihlerde meydana gelen basta kasten öldürme ve kasten yaralama olmak üzere 7 farkli olayin firari süphelisi düzenlenen operasyonla yakalandi.

Gaziantep 30 Mayıs 2023 Salı

Hapis Cezasi Bulunan 3 FETÖ Firarisi Yakalandi

Gaziantep’te FETÖ/PDY silahli terör örgütüne üye olmak suçundan hakkinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan 3 sahis yakalanarak tutuklandi.

Gaziantep 27 Mayıs 2023 Cumartesi

Gazeteci Mahmut Özkiliç'a Silahli Saldiri Davasina Devam Edildi

Gaziantep’te 4 yil önce Gazeteci Mahmut Özkiliç’a silahli saldiri davasinda 5 saniga mahkumiyet kararinin bozulmasi ile tutuklanan Gaziantep Gazeteciler Dernegi Baskani Ibrahim Ay ve 5 sanigin yargilanmasina devam edildi. Mahkeme, Ibrahim Ay v

Gaziantep 26 Mayıs 2023 Cuma

Gaziantep'te Terör Operasyonu Açiklamasi 13 Gözalti

Gaziantep’te FETÖ/PDY, DEAS ve PKK/KCK silahli terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 13 kisi gözaltina alindi.

Gaziantep 24 Mayıs 2023 Çarşamba

Yemeniden Dünya Ihracatina Büyük Katki

Geçmis yillarda sadece yerel halkin tercih ettigi yemeni, günümüzde getirilen yeniliklerle gündelik giyilen ayakkabilar haline geldi.

Gaziantep 23 Mayıs 2023 Salı

Gaziantep'te Bir Günde Ikinci Dolu Yagisi

Gaziantep’te gün içerisinde ikinci kez etkili olan dolu yagisi, sokaklarda yürüyen yaya ve araç sürücüleri için adeta kabusa dönüstü

Gaziantep 22 Mayıs 2023 Pazartesi

Cumhurbaskani Erdogan, Savas Uçaklari Nezaretinde Gaziantep'e Geldi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve Cumhur Ittifaki’nin ortaklarini tasiyan uçak, bir gün önce tanimlanamayan cismin tespit edildigi Gaziantep hava sahasina 2 savas uçagi esliginde geldi.

Gaziantep 21 Mayıs 2023 Pazar

Gaziantep'te 3 DEAS'li Yakalandi

Gaziantep Emniyeti Terörle Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan, geçmis dönemlerde DEAS silahli terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdigi ve sosyal medya platformlari üzerinden terör örgütü propagandasi yaptigi tespit edil

Gaziantep 11 Mayıs 2023 Perşembe

FETÖ/PDY'nin Sözde Nizip Sorumlusu Yakalandi

Gaziantep ve Adana emniyetinin FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik ortak operasyonunda, örgütün sözde Nizip ilçe sorumlusu sahis yakalandi.

Gaziantep 9 Mayıs 2023 Salı

Hakkinda Hapis Cezasi Bulunan FETÖ Firarisi Yakalandi

Gaziantep’te FETÖ/PDY silahli terör örgütüne üye olmak suçundan hakkinda 5 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan sahis yakalanarak, tutuklandi.

Gaziantep 6 Mayıs 2023 Cumartesi

Gaziantep'te 48 Dilenciye Yasal Islem

Gaziantep’te polisin yaptigi denetimlerde dilencilik yaptigi tespit edilen 48 sahis gözaltina alinarak, hakkinda yasal islem uygulandi.

Gaziantep 3 Mayıs 2023 Çarşamba

Kesinlesmis Cezasi Bulunan FETÖ/PDY Üyesi Yakalandi

Gaziantep’te FETÖ/PDY terör örgütüne üye olma suçundan hakkinda hapis cezasi bulunan sahis yakalandi.

Gaziantep 2 Mayıs 2023 Salı
 1  2  ...  8  9  10  ...  32  33