Kartepe Bayrama Hazir

Kartepe Belediyesi Ramazan Bayrami’nin huzurlu ve rahat geçmesi için bayram öncesinde hazirliklarini tamamladi.

Kartepe Bayrama Hazir
Yaklasan Ramazan Bayrami öncesi Kartepe Belediyesi ilçe genelinde hazirliklarini tamamladi. Belediye bünyesindeki birimlerin koordinasyonu ve personelin çalisma programi da belirlendi. Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler ilçe genelinde sürdürdügü çalismalari arife gününe kadar tamamlayarak hazir hale getirecek. Park ve Bahçeler Müdürlügü’ne bagli ekipler ise park ve oyun alanlarindaki temizlik, aydinlatma, bakim ve onarim islerini yaparak alanlari Ramazan Bayrami’na hazir hale getirmek için çalismalarina araliksiz devam ediyor.

Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri ilçedeki cadde ve sokaklarda yol yikama ve süpürme islemleri yaninda bayram namazi öncesi tüm camilerde de temizlik çalismalarini bayram sabahina kadar tamamlayacak. Ayrica vatandaslarin mezar ziyaretlerini sorunsuz gerçeklestirmeleri için temizlik çalismalari da yürütülüyor.

Zabita Müdürlügü ise diger birimlerle koordineli sekilde bayram süresince vatandaslarin her türlü sikayetlerine cevap vermek üzere 24 saat kesintisiz hizmet verecek.
Kaynak: İHA