Baskan Kocaman Açiklamasi 'Önümüzdeki 5 Yil Daha Çok Çalisacagiz'

Mazbatasini aldiktan sonra belediye binasi önünde personeller tarafindan karsilanan Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, "Milletimize her seyin en güzelini ulastirmaliyiz. Önümüzdeki 5 yili disiplin içerisinde, kararlilik, özveri, fedakarlik ile geçirecegimizden kimsenin süphesi olmasin. Bunu ben belediye baskaniniz olarak taahhüt ediyorum. Önümüzdeki 5 yil daha çok çalisacagiz" dedi.

Baskan Kocaman Açiklamasi 'Önümüzdeki 5 Yil Daha Çok Çalisacagiz'
31 Mart Mahalli Idareler Seçiminde yüzde 45.56 oy orani ile güven tazeleyerek yeniden Kartepe Belediye Baskani seçilen Mustafa Kocaman, mazbatasini aldi. Kocaman, mazbatasini aldiktan sonra belediye binasi önünde karsilandi. Kendisini yalniz birakmayan personellere tesekkür eden Kocaman, "Bu tablo Kartepe’de daha önce yasanmadi. Bu basari tek bir kisinin gücü degildir. Bu bir ekip isidir. Burada olan ve gönlü burada olan kardeslerimizle bu basariyi elde ettik. Geçtigimiz 5 yilda Kartepe’ye büyük eserler kazandirdik. Çok önemli islere hep birlikte imza attik" dedi.

Kartepe için mücadele ettiklerini söyleyen Kocaman, "Yapilan anketlerin iyi olmasi sonrasinda Cumhurbaskanimizin tensipleriyle yeniden belediye baskan adayi gösterildik. Zorluklara ragmen seçimi çok net bir sonuçla kazandik. Bunun anlami önümüzde ki 5 yil daha fazla çalisacagiz. Milletimize her seyin en güzelini ulastirmaliyiz. Önümüzdeki 5 yili disiplin içerisinde, kararlilik, özveri, fedakarlik ile geçirecegimizden kimsenin süphesi olmasin. Bunu ben belediye baskaniniz olarak taahhüt ediyorum. Önümüzdeki 5 yil daha çok çalisacagiz. Sizlerden geçmis 5 yildan daha fazla çalismanizi bekliyorum ancak bu sekilde aziz milletimize daha güzel eserler kazandirabiliriz. Kartepe’miz 2009 yilinda kuruldu. Genç bir ilçe olan Kartepe’miz birçok yatirima ihtiyaç duymaktadir. Bunu hepimiz biliyoruz. Ilçemize gerekli olan yatirimlarin birçogunu tamamlamanin verdigi özgüvenle önümüzde ki dönemde daha çok çalismaliyiz. Özveri ve fedakarlik beliyorum. Bunu bende yapacagim. Allah sizlerden razi olsun. Ailelerinize benim tesekkürlerimi iletiniz" dedi.

Kaynak: İHA