Darende'de Baskan Alican Bozkurt Göreve Basladi

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur Ittifaki’nin Darende Belediye Baskan Adayi olarak AK Parti’den seçimleri kazanan Alican Bozkurt, mazbatasini alarak göreve basladi.

Darende'de Baskan Alican Bozkurt Göreve Basladi
Darende Ilçe Seçim Kurulundan Mazbatasini aldiktan sonra Darende Belediyesi’nde düzenlenen devir-teslim Törenine katilan Alican Bozkurt, görevi Isa Özkan’dan devraldi. Burada bir konusma yapan Baskan Bozkurt, "Bugün rozetimizi çekmecemize koyduk. Bundan sonra her kesimin, her vatandasimizin belediye baskani olacagiz. Hep birlikte çalisacagiz, kapimiz, telefonlarimiz 24 saat esasi ile tüm hemsehrilerimize açik olacaktir. Görevi devraldigim kiymetli Isa Baskanimiza da çok tesekkür ediyorum. Görevi süresince ilçemize yaptigi hizmetler, belediyemize kazandirdigi tesisler, araç parklari için tesekkür ediyorum.” dedi.

Isa Özkan ise, “Alican Bey’i cani gönülden tebrik ediyorum, Allah hayirli mübarek etsin, bu önümüzdeki bes senelik süreçte kendisine meclis üyelerine, muhtarlarimiza birlik beraberlik içerisinde bu memlekete güzel hizmetler etmeyi nasip etsin diyorum” ifadelerine yer verdi.

Devir teslim töreninin ardindan yogun kalabalikla gerçeklesen tebrikler kabul edildi.
Kaynak: İHA