Bayram Öncesi Malatya'da Baslayan Alisveris Festivaline Yogun Ilgi

Malatya’da Ramazan Bayrami öncesi açilan Alisveris Festivaline kadinlar büyük ilgi gösterdi. Sabah erken saatlerde kuyruga giren vatandaslar, indirimli ürünlerden alabilmek için birbirleri ile yaristi.

Bayram Öncesi Malatya'da Baslayan Alisveris Festivaline Yogun Ilgi
Elitefest Moda Moda Festivali’nin Dogu turnesi kapsaminda son duragi Malatya oldu. Malatya City AVM’de kapilarini açan festivale özellikle kadinlar büyük ilgi gösterdi. Ilk müsterilere 200 TL’lik festival çeki hediye edilen alisveris festivalinde indirimli ürünlere ulasmak isteyen Malatyali kadinlarin birçogu sabahin erken saatlerinde kuyruga girdi. Saat 11.00’de kapilarin açilmasi ile vatandaslar hediye çekleri ile birlikte festivalde kendilerine uygun ürünleri alabilmek için adeta birbirleri ile yaristi.

Festivalin kurucusu Yasin Tütüncüoglu, 10 yildir düzenledikleri festival ile su ana kadar 35 sehirde 150’den fazla etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Dogu turnesinde bugün ilk kez Malatya’dayiz. Festivale özel alisverise gelen ilk 600 kisiye 200 TL’lik festival çeki verecektik ama bugün bin 236 kisiye bu çeklerden erdik. Malatya bizim için önemli. Özellikle deprem sonrasi moral için geldik. Malatyali hanimlardan çok destek gördük, deprem bölgesi diye bizi es geçmeyin diye mesaj attilar sürekli. Bizde bugün rotayi buraya çevirdik. Bayrama kadari buradayiz. Festivalimiz de agirlikli olarak tesettür giyim, bunun yani sira çocuk ve erkek giyiminde de indirimli ürünlerimiz mevcut. Sabah 11’de baslayacak olan festival aksam 23.00’e kadar açik olacak. Tüm vatandaslarimizi bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA