Baskan Özlü Açiklamasi 'Halkimizin Bize Olan Güvenini Bosa Çikarmayacagiz'

Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, "Demokratik bir ortamda, suhulet içinde geçen bir seçimi daha geride biraktik. Simdi yeniden güzel islere devam zamani. Allah’in izniyle halkimizin bize gösterdigi bu teveccühünü ve güveni asla bosa çikarmayacagiz" dedi.

Baskan Özlü Açiklamasi 'Halkimizin Bize Olan Güvenini Bosa Çikarmayacagiz'
Kesin olmayan sonuçlara göre, 2024 Mahalli Idareler Seçiminde en yakin rakibine yüzde 20 puan fark atan Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, vatandaslara tesekkür etmek için ilçeyi adim adim yeniden gezmeye basladi.

Basiskele için birlik ve beraberlik içerisinde güzel islere, eserlere, hizmetlere ve gönüllere dokunmaya devam edeceklerini dile getiren Baskan Yasin Özlü, "Her zaman el ele, omuz omuza ve gönül gönüle verdigimiz Basiskele’mizin degerli insanlarina bize gösterdikleri büyük teveccühleri için çok tesekkür ediyorum. Demokratik bir ortamda, suhulet içinde geçen bir seçimi daha geride biraktik. Simdi yeniden güzel islere devam zamani. Simdi bize oy veren veya vermeyen tüm hemserilerimiz için Türkiye Yüzyilina yarasir bir sekilde daha da çok çalisarak ilçemizi gelecege tasima zamani. Allah’in izniyle halkimizin bize gösterdigi bu teveccühünü ve güveni asla bosa çikarmayacagiz. Yeni dönemdeki vizyon projelerimizi tek tek hayata geçirecegiz" dedi.

Kaynak: İHA