2. Kent Lokantasi Için Imzalar Atildi

Izmit Belediyesi tarafindan ilki geçtigimiz ay hayata geçirilen kent lokantasinin Mehmet Ali Pasa subesi için imzalar atildi.

2. Kent Lokantasi Için Imzalar Atildi
Fevziye Parki’nda açilan 3 çesit yemegin 40 TL’ye satildigi kent lokantasinin ikincisi Mehmet Ali Pasa Mahallesi’nde hizmet verecek. Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, 2. kent lokantasi olarak kente hizmet verecek olan dükkanin önünde açiklamalarda bulundu.

Baskan Hürriyet yaptigi açiklamada, "Seçimin ardindan halkimizin hizmetinde var gücümüzle çalismaya devam ediyoruz. Tam Mehmet Ali Pasa Cami’nin karsisindayiz. 2. kent lokantamizin yeri için mekan sahipleri ile anlasmamizi yaptik. Burada güzel bir dükkan bulduk ve kent lokantasi haline getirecegiz. Bu bölge içinde güzel bir hizmet olacak. Esnafimizi da magdur etmeden kent lokantamizin 2. subesini açacagiz. Ilk kent lokantasini açtigimizda bize ’Seçim yatirimi’ demislerdi. Ama bizim derdimiz seçim yatirimi degil. Insanlarimiz ufacik bir yardimda dahi muhtaç duruma geldi. Sosyal belediyecilik anlaminda 5 yildir mücadele ediyoruz. Seçim sonuçlari da vatandaslarin ne kadar zor durumda oldugunu gösteriyor. Bu da iktidara bir cevap olsun. Artik insanlarin ekonomilerinin düzeltilmesi gerekiyor. Bu kent lokantalarina da çok ihtiyaç olunmamasi gerekiyor ama geldigimiz noktada ihtiyaç var. Biz de ihtiyaçlar ne gerekiyorsa onu yapacagiz. Mehmet Ali Pasa Mahallesinde 2. kent lokantamiz hayirli olsun" dedi.

Ekiplerin kisa süre içinde çalismalara baslayacaklarini ifade eden Hürriyet, "Bugün resmi olarak sözlesmemizi yapacagiz. 1-1,5 ay içerisinde burayi kent lokantasina dönüstürmek istiyoruz. Merkezdeki esnaf çalisanlarina uygun yemek yedirebildikleri için bize tesekkür ediyorlar. Ayni sekilde Mehmet Ali Pasa Mahallesi’ndeki esnaf, vatandaslar da bu hizmetten yararlanabilecekler" diye konustu.

Kaynak: İHA