Mediamarkt'tan Çocuklara Özel Oyun Deneyimi Alani

MediaMarkt, yaklasan 23 Nisan Çocuk Bayrami öncesinde Istanbul Metropol AVM’de bulunan magazasindaki GameZone alanini çocuklarin geleneksel oyunlari oynayabilecegi özel bir alana dönüstürüyor. Oyun alani 20 Nisan’dan itibaren 4 gün boyunca çocuklara, misket, bestas, seksek, XOX, topaç gibi geleneksel oyunlari oynama firsati sunacak.

Mediamarkt'tan Çocuklara Özel Oyun Deneyimi Alani


Günümüzde teknolojinin hizla gelismesi ve yayginlasmasiyla geleneksel oyunlar yerini dijital oyunlara birakti. Çocuklarin arkadaslariyla fiziksel etkilesim ve iletisim kurabilecekleri oyun olanaklari ve sosyal temas alanlari da azaliyor. Avrupa’nin önde gelen teknoloji perakendecilerinden MediaMarkt, çocuklarin kisa bir süre teknolojiye ara vermelerine ve geleneksel oyun deneyimi yasamalarina öncülük ederek, Metropol AVM’deki magazasindaki GameZone alanini, çocuklarin geleneksel oyunlari oynayabilecegi özel bir alana dönüstürüyor.

20-23 Nisan tarihleri arasinda, Istanbul Metropol AVM’de bulunan magazasinin GameZone alaninda bulunan teknolojik ürünleri kaldirarak bu alani çocuklarin geleneksel oyunlari oynayabilecekleri özgün bir oyun alanina dönüstüren marka, dört gün boyunca çocuklara misket, bestas, seksek, XOX, topaç gibi nostaljik sokak oyunlarini oynama firsati saglarken, onlarin geleneksel oyun kültürünü ögrenmelerini de amaçliyor.
Kaynak: İHA