Gastronomi Kenti Gaziantep'te 40 TL'ye Menü Yemek Hizmeti

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen ’Haydi Sofraya Lokantasi’nda 40 TL’ye içerisinde 4 çesit yemegin bulundugu menü hizmeti verilmeye baslandi.

Gastronomi Kenti Gaziantep'te 40 TL'ye Menü Yemek Hizmeti
Gaziantep Büyüksehir Belediyesi, gastronomi kentinde önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Baskan Fatma Sahin liderliginde önemli projelerle adindan söz ettiren Gaziantep Büyüksehir, son zamanlarda yeme-içme sektöründe yasanan ciddi artislara karsi Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi’nde ’Haydi Sofraya’ lokantasini hizmete açti. Faaliyete baslayan Haydi Sofraya lokantasinda 4 çesit yemekten olusan menü 40 TL’ye satiliyor. Lokantada 12.00-13.30 saatleri arasinda ögle yemegi, 17.30-19.30 saatleri arasinda ise aksam yemegi hizmeti veriliyor.

"4 çesitten olusan menüyü 40 TL gibi uygun bir fiyata satarak vatandaslara hizmet vermekteyiz"

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Haydi Sofraya Lokanta Koordinatörü Ertugrul Er, "Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskanimiz Fatma Sahin’in talimatlariyla yiyecek-içecek sektöründe ’Haydi Sofraya’ lokantamizi hayata geçirdik. Tesisimiz Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi içerisinde yer aliyor. Tesisimizde 4 çesitten olusan menüyü 40 TL gibi uygun bir fiyata satarak vatandaslarimiza hizmet vermekteyiz. Haydi Sofraya lokantalarimiz uygun fiyati ile ilerleye günlerce sehrin degisik noktalarinda da hizmet vermeye baslayacak. Burada ögle ve aksam olmak üzere 2 ögün olarak vatandaslarimiza hizmet vermekteyiz. Ögle servisimiz 12.00-13.30 saatleri arasinda, aksam servisimiz ise 17.30-19.30 saatleri arasinda hizmet vermektedir. Vatandaslarimizin yogun ilgisi var. Vatandaslar burada yemekleri yedikten sonra çok memnun kalarak tesekkür ediyor bizlere. Yani olumlu dönüsler aliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA