Aydin Tarim Fuari Kapilarini Ziyaretçilerine Açti

Aydin’da bu yil 11’ncisi düzenlenen 550 markanin katildigi Uluslararasi Tarim, Gida Ve Hayvancilik Fuari açilis töreni ile kapilarini ziyaretçilere açti.

Aydin Tarim Fuari Kapilarini Ziyaretçilerine Açti


Türkiye’nin önemli tarim kentlerinden olan Aydin, Uluslararasi Tarim, Gida ve Hayvancilik Fuari’na 11’inci kez ev sahipligi yapiyor. Aydin Ticaret Borsasi öncülügünde 18-21 Nisan 2024 tarihlerinde gerçeklestirilecek olan fuar, düzenlenen açilis töreni ile kapilarini ziyaretçilerine açti. Tarim, gida ve hayvancilik sektörlerindeki ulusal ve uluslararasi firmalari ve ziyaretçileri bir araya getirecek olan fuara, vatandaslar da yogun ilgi gösterdi.

Aydin Efeler Pamuk Tarim Satis Kooperatifi depolarinda düzenlenen fuarin açilisini Aydin Valisi Yakup Canbolat ve beraberindeki protokol üyeleri gerçeklestirdi. Bu yil 550 markanin katilim sagladigi fuari gezen Vali Canbolat ve beraberindeki protokol üyeleri, fuar alanindaki stantlari gezerek yetkililerden bilgi aldi.

Bu yil ziyaretçi hedeflerinin 500 binin üzerinde oldugunu belirten Aydin Ticaret Borsasi Baskani Fevzi Çondur, "Aydin’da Uluslararasi Tarim, Gida Ve Hayvancilik Fuari’nin bu yil 11’ncisini düzenliyoruz. Bu fuar, ziyaretçi sayisi açisindan Türkiye’deki en büyük dörüncü tarim fuaridir. Fuari geçen yil 498 firma 360 bin ziyaretçi ile tamamlamistik. Bu sene de 550 tane katilan firma var ziyaretçi hedefimiz de 500 bini asmasi. Fuarlar yenilikçi tarim makinalarinin, tarimin tüm yeniliklerinin sergilendigi, üreticilere ve ziyaretçilere gösterildigi mekanlardir. Aydin’in ve etrafindaki sehirlerden gelen üreticilerin fuar ziyaretlerini önemsiyoruz. Tüm üreticilerimize hayirli olmasini temenni ediyorum" dedi.



Fuarin kente hayirli ve bereketli olmasini dileyen Aydin Valisi Yakup Canbolat ise, "Aydin Ticaret Borsasi Baskanligi riyasetinde 11’nci tarim fuarindayiz 550 tane firma katildi.

Burada ekipmanlardan, traktörden ve diger tarim ürünlerinden kisacasi her seyin sergilendigi vatandaslara ve çiftçilere tanitildigi bir fuar yasayacagiz. Bütün stantlarimiz dolu. Çevre illerden 8 ilin de katilimi var. Hayirli ve bereketli geçmesini ve ilimize de ticari bir canlilik getirmesini diliyorum" diye konustu.



Fuari ziyaret etmek isteyen vatandaslar 21 Nisan Pazar gününe kadar saat 10.00-18.00 saatleri arasinda ziyaret edilebilecek.
Kaynak: İHA