Darica'da Parklar Çocuklar Için Yaza Hazirlaniyor

Darica Belediyesi, yaz aylarina hazirlik kapsaminda çocuklarin daha güvenli ve huzurlu bir ortamda vakit geçirebilmeleri için ilçe genelindeki tüm parklarda bakim onarim çalismasi gerçeklestirirken bozulan ve kirilan oyun gruplari yenileriyle degistiriliyor.

Darica'da Parklar Çocuklar Için Yaza Hazirlaniyor
Darica Belediyesi, yaz aylarinin yaklasmasiyla birlikte ilçe genelindeki parklarda bulunan çocuk oyun gruplarini yenileme çalismalarina basladi.

Okullarin kapanmasiyla birlikte aileleriyle birlikte parklarda daha fazla vakit geçirecek olan çocuklarin daha güvenli ve huzurlu bir ortamda eglenebilmeleri için hummali bir çalisma yürütülüyor. Parklarda bakim onarim ve yenileme çalismalarini hizlandiran Darica Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, parklardaki oyun gruplarinda olusabilecek kazalara karsi çocuklarin korunabilmeleri için titiz bir çalisma yürütüyor.

Çocuklarin aileleriyle birlikte parklarda daha güvenli bir sekilde vakit geçirebilmeleri için harekete geçen Darica Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde bulunan bütün parklarda bakim, onarim ve yenileme çalismalari yapiyor. Parklarda bulunan ve eskiyen çocuk oyun gruplari tamamen yenilenip daha islevsel hale getirilirken çocuklar için de daha konforlu ve güvenli ortam hazirlaniyor.

Böylece çocuklar parklarda doyasiya eglenirken aileler de çocuklariyla birlikte parklarda gönül rahatligiyla vakit geçirecek.
Kaynak: İHA