Aksaray'da Çocuk Aktivite Merkezinde Bahar Kurslari Basliyor

Aksaray Belediyesi’nin Çocuk Aktivite Merkezinde bahar kurslari çerçevesinde birçok kurs düzenleniyor. Çocuklar, ilgi ve beceri alanlarina göre bu kurslarda kaliteli zaman geçirebilecekler.

Aksaray'da Çocuk Aktivite Merkezinde Bahar Kurslari Basliyor
Aksaray Belediyesi Çocuk Aktivite Merkezi bahar kurslarina hazirlaniyor. Çocuklarin bedensel, zihinsel ve duygusal gelisimlerine katki saglayacak kurslar arasinda akil ve zeka oyunlari, atölye çalismalari, tiyatro, 3D tasarim, kodlama, robotik kodlama, satranç, mangala ve resim kurslari yer aliyor. Kurs egitimleri çocuklarin ilgi alanlarini kesfetmelerine ve kendilerini ifade etmelerine imkan saglayacak.

Aksaray Belediye Baskani Evren Dinçer, “Rutin belediyecilik hizmetlerimizin disinda insanimizin sosyal yasamina dogrudan katki saglayacak hizmetlerimizi de aksatmadan sürdürüyoruz. Bu hizmetleri icra ederken 7’den 77’ye her hemsehrimize hitap edecek etkinlikler olmasina dikkat ediyoruz. Özelikle mutlu çocuklarin yasadigi bir sehir olmayi çok önemsiyoruz. Bu çerçevede göreve geldigimiz ilk günden bu yana bu sehrin gelecegi çocuklarimiz için birçok projeyi hayata geçirdik. Onlarca yeni nesil çocuk oyun alanlarinin yani sira çocuklarimizin yüzünü güldürecek birçok etkinlik düzenledik. Bugüne kadar sehrimizde daha önce yapilmamis Çocuk Festivaline imza attik. Çok yakinda hizmete açacagimiz Çocuk Eglence Merkezimizi de çocuklarimiz çok sevecek. Bu merkezimizde birçok etkinlige ev sahipligi yapacagiz. Öte yandan, gelecegimizin teminati çocuklarimizin öz güvenlerini artirmak, gelisimlerine katki saglamak için düzenledigimiz bahar kurslari onlarin renkli dünyasini daha da canlandiracak, ileriki yasamlarina katki saglayacak. Bütün çocuklarimizi kurslarimiza davet ediyoruz. Çocuklarimiz için yeni projeler üretmeye, renkli etkinlikler düzenlemeye devam edecegiz” dedi.

Bahar kurslarina basvurular 16-21 Nisan tarihleri arasinda yapilabilecek.
Kaynak: İHA