Baser Açiklamasi 'Hiçbir Belediye Çalisani Isinden Olmayacak'

Cumhur Ittifaki’nin Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Ekrem Baser, Merkezefendi Belediyesi çalisanlari paylastigi videoda, “Hiçbiriniz isinizden olmayacaksiniz. Hak ettiginizi fazlasiyla alacaksiniz” dedi.

Baser Açiklamasi 'Hiçbir Belediye Çalisani Isinden Olmayacak'


Cumhur Ittifaki’nin Merkezefendi Belediye Baskan Adayi Ekrem Baser, son yayinladigi video ile Merkezefendi Belediye çalisanlarina seslendi. Seçimlere 2 gün kala paylasilan videoda belediye çalisanlarina güven veren Baser, hiçbir çalisanin issiz kalmayacagini söyledi.



Ekrem Baser, sosyal medya hesabindan paylastigi video ile Merkezefendi Belediye çalisanlarina seslendi. Videoda “Belediyenin çok degerli emekçisi” diyerek sözlerine baslayan Baser, göreve geldiklerinde belediye çalisanlarindan hiç birinin issiz kalmayacagini dile getirip sunlari kaydetti:

“Belediyenin çok degerli emekçisi. Seçim sürecinde son günlere girmis bulunuyoruz. Belediye Baskani oldugumuzda gönül rahatligiyla söylemek isterim ki, hiç biriniz isinizden olmayacaksiniz. Hak ettiginizi fazlasiyla alacaksiniz. Bu vesileyle sizleri saygiyla ve sevgiyle selamliyorum.”
Kaynak: İHA