Baskan Yüce 5 Vizyon Projeyi Anlatip Veda Etti Açiklamasi 'Yaptigimiz Her Is Gurur Tablomuzdur'

Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, 5 yillik görev süresini degerlendirdigi basin bulusmasinda yakin gelecekte Sakarya’nin hizmetine açilacak 5 önemli projeden bahsederek, “Sehir için verdigimiz emek, döktügümüz ter ortadadir. Her bir projemiz bizim için gurur tablosudur” ifadelerini kullandi.

Baskan Yüce 5 Vizyon Projeyi Anlatip Veda Etti Açiklamasi 'Yaptigimiz Her Is Gurur Tablomuzdur'
Sakarya Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, görev süresi sonunda gazetecilerle son kez bir araya gelerek 5 yillik dönemi ve yapilan çalismalari degerlendirdi. Sakarya için gece demeden, gündüz demeden çalistiklarini vurgulayan Yüce, ekibine ve emegi geçen herkese tesekkür ederek helallik istedi. Baskan Yüce, ayrica kendi döneminde Sakarya’nin gelecegi için hazirlanan ve yakin gelecekte hizmete açilacak olan 5 vizyon projeden bahsetti. Yüce, “2019’dan bugüne kadar seffaflikla hizmet ettik. Bayragi partimizin teveccühü ile devrediyoruz. Güzel çalismalarla memlekete hizmet ettigimiz 5 yilda emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Yüce, “2019’da Sakarya’miz için çiktigimiz bu yolda; sehrimizi daha yasanabilir, daha gelismis bir konuma tasimak için gündüz gece demeden çalisan ekip arkadaslarimiza tesekkürlerimi sunuyorum. Bu dogrultuda sehrimizi her zaman en güzel sekilde temsil eden, duyarli ve objektif habercilik anlayisiyla bizlere destegini esirgemeyen tüm basin mensuplarimiza da sükranlarimi sunuyorum. Sehrimiz için, milletimiz için omuz omuza verdigimiz emek, döktügümüz ter; gerçeklestirdigimiz projelerle çok açik bir sekilde ortadadir. Bu projeler, çalismalar bizler için gurur tablosudur. Sakarya Büyüksehir Belediyesi olarak 2019’dan bugüne kadar gerek hemsehrilerimize gerekse sizlere seffaflikla çalismalarimizi sunduk. Bugün de bu düsturla sizlere projelerimizden bahsettik. Biliyorsunuz ki bizlere verilen bayragi partimizin teveccühü ile devrediyoruz. Güzel çalismalar gerçeklestirdigimiz, güzel günler gördügümüz 5 yillik süreçte emegi geçen herkese tesekkürlerimi sunuyor, sizleri saygiyla selamliyorum” seklinde konustu.



48 Derslikli Imam Hatip Okulu ve Konferans Salonu

Hizmete açilacak 5 proje hakkinda konusan Yüce, “Ülkemizin ve sehrimizin önemli bir egitim kurumu olan Sakarya Imam Hatip Okulu’nu canlandirmak için çalismalar baslatmistik. Projemiz çerçevesinde; 48 derslik, laboratuvarlar, yemekhane, kantin ve konferans salonu insa edilmistir. Yakin zamanda bir egitim yuvasina dönüsecek olan bu proje, sehrimizin egitim alaninda önemli katkilar sunacaktir” ifadelerini kullandi.

Mithatpasa Yeni Istasyon Binasi

Yüce, “TCDD ile ortak protokol çerçevesinde planladigimiz Mithatpasa Yeni Istasyon Binasi projesi çalismalarinda sona yaklasiyoruz. Yolcular için bilet satis yeri, bekleme holü, hareket memuru ve istasyon sefi odasi, güvenlik kontrol ünitesi gibi hizmet alanlarini içeren yeni istasyon binamiz sehrimize hayirli olsun” dedi.



Sakarya Afet Egitim Merkezi

Baskan Yüce, “Sakarya Afet Yönetimi ve Egitim Merkezi, bir dizi egitim ve simülasyon sistemi ile donatilacaktir. Bu sistemler arasinda deprem simülasyonlari, yangin söndürme egitimleri, acil durum senaryolari ve diger afet yönetimi konularini içeren birçok egitim imkani bulunmaktadir. Dumanli kaçis simülasyonlari, sanal gerçeklik bölümleri, fay kirilim modüllerini içeren bu merkez ile kentte afet bilinci en üst seviyeye çikarilacak. Sakaryamizin her an afete hazir olmasi için önemli tatbikatlarin yapilacagi afet egitim merkezimiz sehrimize hayirli olsun” diye konustu.



Sapanca Yeralti Otoparki ve Meydan Düzenlemesi

Yüce, “Günden güne degeri artan Sapanca’mizda Meydan ve yeralti otopark projemizde çalismalarimiza baslamistik. En yakin zamanda tamamlanmasini bekledigimiz 80 araçlik kapasiteli yeralti otopark ve meydan projemiz ile Sapancamizin degerine deger katiyoruz” seklinde konustu.



Tarakli Ileri Biyolojik Atik Su Aritma Tesisi

Yüce son olarak, “Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle göz bebegimiz olan Tarakli’ya uygun bir aritma sistemi kurduk. Proje kapsaminda, 5 mahallenin atik sularini dogaya kazandirdik. Gelecek yillarda 17 bin kisinin ihtiyacini karsilayabilecek konumda olan aritma tesisimizin Sakaryamiza hayirli olmasini temenni ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA