Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan Açiklamasi 'Türkiye'nin En Hizli Büyüyen Siyasi Partisiyiz'

Malatya’da partisinin düzenlendigi miting programinda konusan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Baskani Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin (YRP) bugün itibariyle 488 bin üye kaydina ulastigini belirterek, Türkiye’nin en hizli büyüyen siyasi partisi olduklarini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan Açiklamasi 'Türkiye'nin En Hizli Büyüyen Siyasi Partisiyiz'
Aksam saatlerinde partisinin Eskimalatya’da düzenleyecegi miting programina katilmak üzere Malatya’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, iftar programi sonrasi Malatyalilarla bir araya geldi.

“488 bin üye sayisina ulastik 500 bine bir adim kaldi”

Eskimalatya’da, SKM bürolarinin açilisinda konusan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Baskani Fatih Erbakan, “Bugün itibariyle Yeniden Refah partimiz 488 bin üyeye ulasarak MHP’yi de geride birakti ve 500 bine bir adim kaldi insallah. Önümüzde Iyi Parti var insallah 20 bin üyeyi de yapinca birkaç gün içerisinde Iyi Parti’yi de geçecegiz ve Türkiye’nin üye sayisi bakimindan en büyük üçüncü siyasi partisi olarak seçimlere girecegiz” dedi.

“Yeniden Refah Partisi Türkiye’nin en hizli büyüyen siyasi partisi”

Birkaç ay içerisinde bir milyon üye sayina ulasacaklarini ifade eden Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Baskani Fatih Erbakan, “Önce 31 Mart’ta yerel yönetimlerde iktidar arkasindan 2028’de iktidar insallah. Televizyonlarda sabahtan aksama aksamdan sabaha hepsinin agzinda Yeniden Refah Partisi .Ne oldu Yeniden Refah Partisi’ni 2-3 yil önce agziniza almiyordunuz. Ne oldu milletimiz uyanisa, dirilise geçti ve Yeniden Refah Partisi’nin ayak sesleri herkes tarafindan duyulmaya baslandi. Konusuyorlar, Yeniden Refah Partisi ne kadar oy alacak ne yapacak hangi illeri kazanacak hedefi ne stratejisine ne yapiyor soluk soluga Yeniden Refah Partisi’ni takip ediyorlar. Bu kadar konusuyorsunuz da bir tane Yeniden Refah Partisi adayini çikarip siz ne diyorsunuz mesajiniz nedir diyemiyorlar. Biz bu film daha önce de gördük 90’li yillarda 94 seçimleri öncesinde 95 seçimleri öncesinde biz bu konuda bagisiklik sahibiyiz bunlar bize sökmez bu millete de sökmez o zaman da bu numaralari yaptiniz bu ambargolari bu karalamalari bu iftiralari yapmaya kalktiginiz zaman bunlar Refah Partisi’nin yükselmesini büyümesini engelleyemedi bütün bu numaralar bütün bu tiyatrolar sadece ve sadece Yeniden Refah Partimizin büyümesine yarayacak yeniden refahin iktidar yürüyüsü engellenemeyecek” dedi.

Yeniden Refah Partisi’nin 31 Mart seçimlerinde oylarini arttiracak tek siyasi parti olacagini belirten, Erbakan, “Allah’in izniyle milli görüsün bereketiyle milletin Bu tevekkülüne yüzde yirminin üzerinde oy alacagiz insallah” diye konustu.

Kaynak: İHA