TSYD Sivas Subesi'nde Ali Yavuz Yeniden Baskan Seçildi

Türkiye Spor Yazarlari Dernegi (TSYD) Sivas Subesi Olagan Genel Kurulu gerçeklestirildi. Mevcut Baskan Ali Yavuz, yeniden Sivas Sube Baskani oldu.

TSYD Sivas Subesi'nde Ali Yavuz Yeniden Baskan Seçildi
4 Eylül Spor Vadisi Amatör Spor Evi Kompleksi içerisinde yer alan TSYD Sivas Subesi Toplanti Salonunda gerçeklestirilen seçime Sivas Gençlik ve Spor Il Müdürü Erdogan Tunç, Sube Müdürleri Aytaç Keklik, Ufuk Demir, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskanvekili Dogan Özçelik, Genel Sekreter ve Futbol Il Temsilcisi Hayrettin Yildiz, TSYD Genel Merkez Subelerden Sorumlu Yönetici Kemal Çaglayan ve spor medyasi katildi.

Genel kurul Saygi Durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Divan Baskanligi’na TSYD Genel Merkez Subeler Sorumlusu Kemal Çaglayan, kâtip üyeliklere ise Hakan Bakar ve Ali Izgi seçildi. Genel Kurul Öncesi TSYD Genel Baskani Oguz Tongsir’in genel kurula gönderdigi mesajin okunmasinin ardindan TSYD Sivas Subesi Yönetimi’nin seçimine gidildi.

Tek listeyle gidilen seçimde Mevcut Baskan Ali Yavuz, oy birligiyle yeniden Sivas Subesi Baskanligi’na seçildi. Yönetim Kurulu’nda ise; Mustafa Ates, Göktürk Firat, Ahmet Ekici, Abdullah Yigit, Oguzhan Sarzep ve Edanur Gökçe Düz yer aldi. Denetleme Kurulu’nda da Murat Güney, Hakan Bakar, Yilmaz Kozu görevlendirildi.

Ali Yavuz “Basarilara imza atmak için çalisma yapacagiz”

TSYD Sivas Subesi Baskanligi’na seçilen Ali Yavuz, yaptigi konusmasinda, “Biz Büyük Bir Aileyiz, slogani ile yola çikan Türkiye Spor Yazarlari Dernegi, meslegimizin en güçlü markalarindan birisidir. Bu bayrak bana teslim edildigi andan itibaren arkadaslarimla hep beraber TSYD bayragini daha da yukari çikarmak için mücadele ettik. Dün oldugu gibi bu günde TSYD Sivas Subesi’nin basarilara imza atmasi için çalisma yapacagiz. Sizlerin destegi ile TSYD Sivas Subesi yine sosyal sorumluluk projelerinde, sporun her oldugu yerde var olacak ve spor ve sporcunun basariya ulasmasina katki saglayacaktir” dedi.

Genel kurul sonrasi TSYD Genel Baskani Oguz Tonsgir, yeniden seçilen TSYD Sivas Subesi Baskani Ali Yavuz ve yönetim kuruluna basari dileklerinde bulundu.
Kaynak: İHA