Tarim Ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli Açiklamasi

Kastamonu’nun Seydiler ilçesinde AK Parti seçim ofisinin açilis törenine katilan Tarim ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli, “Hep söyledik, AK Parti’nin bir neferi olarak belediyecilik AK Parti’nin konusudur diyebilirim. Bu hep böyle olmustur. Bugün örneklerine baktigimiz zaman da böyledir” dedi.

Tarim Ve Orman Bakani Ibrahim Yumakli Açiklamasi
Tarim ve Orman Bakanli Ibrahim Yumakli bir dizi programa katilmak için Kastamonu’yu ziyaret etti. Bakan Yumakli’nin ilk duragi Seydiler ilçesi oldu. Seydiler ilçesinde AK Parti’nin seçim ofisinin açilisina katilan Bakan Yumakli, daha sonra vatandaslarla bir araya geldi.

“Belediyecilik AK Parti’nin konusudur”

Partisinin seçim ofisi açilisinda konusan Bakan Yumakli, “Yerel seçimler içinde bulundugumuz mekanin, ilçenin, ilin yasanlarina dair ne vadettiginiz konusunda önemli bir seçim. Insanlara daha fazla dokunursunuz. Içinizden birisi orada seçilir. Netice itibari ile o süreç içerisinde bulundugunuz yer hem de sizin hayat sartlariniz daha iyi olsun istersiniz. Hep söyledik, AK Parti’nin bir neferi olarak belediyecilik AK Parti’nin konusudur diyebilirim. Bu hep böyle olmustur. Bugün örneklerine baktigimiz zaman da böyledir. Hem Seydiler hem Kastamonu’nun bütün ilçeleri hem de Kastamonu’nun merkezinde AK Parti’nin belediyeciligi ile bundan sonraki 5 yil içerisinde insanlarimizin daha iyi ortamlarda yasamasini, onlarin isinden asina kadar düsünen bir yerel yönetimin seçilmesi için ugrasiyor olacagiz” dedi.



“31 Mart’ta bizim yarisimiz bitmeyecek”

31 Mart’tan sonra yük ve sorumluluklarinin devam edecegini belirten Yumakli, “Bu yolda gayret gösteren kim varsa bu duvara tugla kurmak için çaba gösteriyor. Vekillerimiz zaten Kastamonu için çirpiniyorlar. Bundan sonra da devam edecek. Bizim bir farkimiz daha var. 31 Mart’ta bizim yarisimiz bitmeyecek, ondan sonra da bu yükümüz ve sorumlulugumuz katlanarak devam edecek” diye konustu.

Kaynak: İHA