Acil Çagri Hizmetleri Koordinasyon Toplantisi Yapildi

Karabük Valisi Mustafa Yavuz baskanliginda 2024 yili Acil Çagri Hizmetleri Koordinasyon Toplantisi yapildi.

Acil Çagri Hizmetleri Koordinasyon Toplantisi Yapildi
Valilik Toplanti Salonunda yapilan toplantiya, Vali Yardimcisi Mustafa Sahin, Belediye Baskan Yardimcisi Seher Berker , Il Jandarma Komutani Ismail Gökcek,, Il Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse,Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Serafettin Kelleci, Il Saglik Müdürü Ismail Kara, Il Afet ve Acil Durum Müdürü Gazanfer Erbay, Orman Isletme Müdürü Aydin Kirimli, DSI 123.Sube Sefi Gökhan Gündogan Karayollari 153. Sube Sefi Emre Bekir Yazici, elektrik dagitim sirketi Karabük Isletme Müdürü Ibrahim Turan, Doga Koruma ve Milli Parklar Karabük Sube Müdürü Ahmet Isik ile ilgili kurum yetkilileri katildi.

Son yapilan toplantida alinan kararlarin gözden geçirildigi programda, 112 Acil Çagri Merkezi Müdürü Emre Erakçaoglu tarafindan bir sunum yapildi.

Sunumda; 112 Acil Çagri Merkezinin 2022 ve 2023 yili çalismalari, tanitim ve egitim faaliyetleri, farkindalik etkinlikleri hakkinda Valimiz Mustafa Yavuz’a ve toplantiya katilanlara bilgi verildi.

Toplantida, Içisleri Bakanligi Acil Çagri Hizmetleri Merkez Koordinasyon Komisyonunun almis oldugu kararlarin uygulamalarina iliskin yürütülen çalismalar da degerlendirildi.
Kaynak: İHA