AK Parti Yenice'de Gövde Gösterisi Yapti

AK Parti Yenice Belediye Baskan Adayi Sertas Karakas, ilçede seçim bürosunu yüzlerce katilimla gerçeklestirerek, yaptiklari yürüyüsle adeta gövde gösterisinde bulundu.

AK Parti Yenice'de Gövde Gösterisi Yapti
AK Parti’nin ilçe merkezindeki seçim ofisi açilisi Milletvekilleri Cem Sahin, Ali Keskinkiliç, Il baskani Ferhat Salt ile partililer ile vatandaslarin katilimi ile miting havasinda gerçeklesti.

Trafige kapatilan caddede yüzlerce vatandasin katildigi seçim ofisi açilisi ve aday tanitim töreni miting havasinda geçerken, caddeyi dolduran kalabalik ise sloganlarla ilçeyi inletti.

Etkinlikte MHP’den AK Parti’ye katilim saglayan Ergün Karakirik ile Sevket Demirci’ye parti rozetleri takildi.

AK Parti Yenice Belediye Baskan Adayi Sertas Karakas, ilçede bin 500 kisilik istihdam saglayacagina ilçeye kisa sürede tüm evlere dogalgaz arzinin saglanacagi müjdesini verdi.

Yogun kalabalik karsisinda hayranligini gizlemeyen Karakas, “Bu cosku bana Yenice’ye olan sorumluluklarimi tekrar hatirlatti. Insallah bu memlekete hizmet etme anlaminda, her konuda sosyallesme anlaminda belediyeciligimizin, merkez hükümetimizin bütün hizmetlerini ilçemize yatirimlarin kazandirilmasi konusunda belediye olarak çalisacagimiza zerre tereddüdünüz olmasin. Tecrübe, deneyim ve bütün hayati insallah Yenice’mize bir tas üstüne tas koyanin elini öpmek, gerekirse kapisinda yatmak, tüm gayretimi sürdürecegime zerre tereddüdünüz olmasin.

Hayat çok kisa, bazen bu memleketlerde, bu yasadigimiz topraklarda eser birakmak lazim. Hep beraber bu memlekete hizmet edip, eser birakacagiz” dedi.

Ilçede yaptiklari ziyaretlerde ilçenin sorunlariyla ve talepleriyle ilgili proje çalismalarina simdiden basladiklarini da anlatan Karakas, “Biz insallah bu memlekete gelebilecek, en hizli sekilde dogalgazi bütün evlerde yanacak sekilde bütün gayretimizle çalisacagiz. Issizligimizin giderilmesi ile ilgili organize sanayi bölgesinin yapilmasiyla ilgili bütün projelerde, bütün adimlarda bizzat ben ve ekibim, milletvekillerimiz ve teskilatimizla beraber araliksiz çalisip, bunu en kisa sürede ilçemize kazandiracagiz. Bu memlekete 5 bin geri göç getirecegim dedim, söz verdim. Size bin 500 istihdam olusturacagiz dedim, söz verdim. Size sözümün arkasindayim. Bu bilgi tecrübe ve deneyimle insallah bu memlekete en iyi sekilde hizmet etmek için çalisacagiz. Gurbet nedir ben bilirim. Çocuklarimiz büyüdü, torunlarimiz büyüyor. Biz Yeniceli tüm hemserilerimizin çocuklarini, torunlarini dizinin basinda tutmak için hiç bir zaman bu mücadeleyi birakmayacagiz. Insallah bundan sonraki projelerde de hep birlikte beraber hizmet edecegiz.” Ifadelerinde bulundu.

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkiliç ise “ Sertas baskanimin belediye baskani oldugunda Yenice’de orman ürünleri, organize sanayi kurulacak. Biz bunu Sertas baskanla el ele vererek yapacagiz. Biz bu konuda defaatle çaba sarf ettik ama yerel yönetimi belediyeyi hiç bir zaman yanimizda göremedik. Yenice’de Yenice’nin önünü tikayan, Yenice’nin kalkinmasina gelismesine müsade etmeyen bir anlayis var, bu anlayis sanki Yenice tünelinin önüne düsmüs tas gibi. Kaldirin bu tasi kaldirin ya hu.” dedi.

Milletvekili Av. Cem Sahin ise yaptigi konusmada, “Burada müthis bir birlik ve beraberlik görüyorum. Insallah 31 Mart aksamina kadar bu birlik ve beraberligimizi daim ettirecegiz. Kapi kapi, hane hane AK Partimizi ve Cumhurbaskanimizi, Yenice’de Sertas baskanimizi Yortan’da Yilmaz baskanimizi, onlarin Yortan’a ve Yenice’ye kazandiracaklarini anlatacagiz. 3. Etap TOKI konutlarimizin buradan müjdesini vermek istiyorum 3. Etap TOKI konutlarimiz burada en kisa sürede yükselecek ve yine böyle bir organizasyonla insallah hak sahiplerine dagitimini yapariz. Rabbim birlik ve beraberligimizi daim etsin.” diye konustu.

Konusmalarin ardindan AK Parti Yenice Ilçe Belediye Baskan adayi Sertas Karakas ve Yortan Belde Belediye Baskan adayi Yilmaz Tryaki ile Belediye ve Il Genel Meclis üyeleri tanitildiktan sonra seçim ofisinin kurdelesi kesildi.

Baskan adayi Sertas Karakas beraberinde Il Baskani, Milletvekilleri ve partililer ile yüzlerce vatandas ilçede yürüyüs yaparak gövde gösterisinde bulundu.
Kaynak: İHA