Osmaniye'de Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 3 Tutuklama

Osmaniye’de polisin uyusturucu saticilarina yönelik düzenledigi operasyonda gözlük kutusunun içirisinde saklanmis uyusturucu madde ve hassas terazi ele geçirildi.

Osmaniye'de Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 3 Tutuklama
Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince, 22 - 27 Ocak tarihleri arasinda uyusturucu madde ticareti yapanlara ve kullananlara yönelik 16 ayri operasyon düzenledi.

Belirlenen adreslere yapilan operasyonlarda dagitim agindan sorumlu elebasinin da aralarinda oldugu 20 süpheli gözaltina alindi. Hassas burunlu narkotik köpegi ile birlikte araçlarda, süphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapilan aramalarda ise 777.97 gram eroin, 322.88 gram metamfetamin, 26.96 gram bonzai, 15 sentetik ecza hap, 2.88 gram esrar, 4 hassas terazi, 39 bin 950 TL para, 200 dolar ve 3 ruhsatsiz tüfek ele geçirildi. Aramalar sirasinda, gözlük kutusu içerisinde ele geçirilen satisa hazir durumda uyusturucu madde ve hassas terazi dikkat çekti.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden 3’ü tutuklandi, digerleri adli kontrolle serbest birakildi.
Kaynak: İHA