Geri Geri Manevra Yapan Yolcu Otobüsü Anne Ve 3 Yasindaki Çocugunun Ayaklarini Ezdi

Aksaray’da terminalden çikis yaptigi esnada geri manevra yapan yolcu otobüsü çarparak düsürdügü anne ve 3 yasindaki çocugun ayaklarini ezdi.

Geri Geri Manevra Yapan Yolcu Otobüsü Anne Ve 3 Yasindaki Çocugunun Ayaklarini Ezdi
Kaza, Aksaray Sehirlerarasi Otobüs Terminali (ASOT) içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan yolculari aldiktan sonra Konya’ya hareket eden Saban A. (45) idaresindeki 34 FIB 815 plakali yolcu otobüsü geri manevra yaptigi esnada Ebru S. (20) ve kucagindaki oglu Mert S.’ye (3) çarpti. Çarpmanin etkisiyle dengesini kaybeden kadin çocugu ile yere düserken, yolcu otobüsünün arka tekeri anne ve çocugunun ayaklarini ezdi. Anne ve çocugunu aldiris etmeden yoluna devam eden sürücü terminalden hizla ayrilirken, kazayi gören terminaldeki vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi yapilan yarali anne ve çocugu ambulansla Aksaray Egitim ve Arastirma Hastanesi Acil Servisine kaldirildi.

Çocugunu kucagindan birakmayan anne, sedye ile acile tasinirken, "Göz göre, göre ayagimizin üstünden geçti. Direk göz göre göre kaçti. Ne ambulans çagirdi, ne bir sey yapti" dedi.

Anne ve çocugunun saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenilirken, Konya istikametine giden sürücünün yakalanmasi için çalisma baslatildi.
Kaynak: İHA