Jandarmadan Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 1 Gözalti

Aksaray’da jandarmanin düzenledigi uyusturucu operasyonunda, uyusturucu maddeyle birlikte tüfek ve tabancalar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kisi gözaltina alindi.

Jandarmadan Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 1 Gözalti
Edinilen bilgiye göre, uyusturucuyla mücadele çerçevesinde çesitli çalismalar yapan Il Jandarma Komutanligi Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Subesi ekipleri, merkez ilçe sinirlari içerisinde bir sahsin uyusturucu kullandigi, bulundurdugu ve ticareti yaptigi bilgisine ulasti. Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde harekete geçen jandarma ekipleri, sahsi ve ikametini takibe aldi. 4 gün boyunca teknik ve fiziksel olarak takip yapan jandarma KOM ekipleri, yeterli delil ve bulgular üzerine adrese operasyon düzenledi.

Süpheli yakalanirken, evde yapilan aramalarda 10 gram bonzai, 4 adet ruhsatsiz tabanca, 1 adet ruhsatsiz av tüfegi, 5 adet tabanca sarjörü, 7 adet av tüfegi fisegi, 14 adet tabanca fisegi, 2 adet uyusturucu hap, 2 adet uyusturucu kullanma aparati ve 1 adet kama ele geçirildi. Gözaltina alinan süpheli sorgulanmak üzere Il Jandarma Komutanligina götürüldü.
Kaynak: İHA