Bayburt Anadolu Mektebi Ögrencileri Tarik Bugra'yi Anlatti

Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan yürütülen Anadolu Mektebi Bayburt’ta projesiyle hayata geçen Yazar Okumalari ve Tarik Bugra Il Paneli; Vali Yardimcisi Yunus Coskun, Il Milli Egitim Müdürlügü yöneticileri, okul müdürleri, ögretmenler ve ögrencilerin katilimiyla gerçeklesti.

Bayburt Anadolu Mektebi Ögrencileri Tarik Bugra'yi Anlatti
Vali Yardimcisi Yunus Coskun, Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney’le birlikte katildigi il panelinde Tarik Bugra’nin hayati hakkinda verilen bilgileri ve ögrencilerin okuduklari kitaplar üzerine yaptiklari degerlendirmeleri ilgiyle takip etti. Il Milli Egitim Müdürlügü koordinesinde düzenlenen panele farkli liselerden katilim saglayan panelistler, okuduklarindan hareketle yazarin insana, hayata ve dünyaya dair görüslerine vurgu yaptilar.

Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney, paneldeki konusmasinda “Geçen yil hayata geçirdigimiz ve büyük bir heyecanla yürüttügümüz Anadolu Mektebi Bayburt’ta projesini; bu sene de ayni cosku, ayni azim ve ayni kararlilikla sürdürmeye devam ediyoruz. Ögrencilerimiz; bu süreçte medeniyetimizin birikimi öncü yazarlarimizin eserleriyle tanistikça, bu eserleri yorumlayip kültürel derinlik kazandikça, özüne ve kimligine hâkim oldukça, okuma aliskanligi kazandikça ve dahasi kendilerini özgürce ifade edebildikçe biz de bahtiyar oluyor; yavrularimizla gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandi.

Panele katilan Vali Yardimcisi Yunus Coskun da ögrencileri ve rehber ögretmenlerini tebrik ederek tüm panelistlere ve ögretmenlerine katilim belgesi takdim etti.

Tarik Bugra Il Paneli, belge töreninin ardindan sona erdi. Protokol temsilcileri, günün anisina ögrenci ve ögretmenlerle hatira fotografi çekildi.
Kaynak: İHA