Süpheli-Magdur Arasinda 'Ben Erkek Miyim' Tartismasi

Aksaray’da bir bahçenin korkuluk demirlerini çalarken ev sahibi tarafindan fark edilen ve kaçarken polis ekiplerince yakalanan süpheli ile magdur taraf arasinda "Ben erkek miyim" tartismasi yasandi. Kameralara yansiyan tartismanin büyümesi, polis memurlarinin müdahalesiyle engellendi.

Süpheli-Magdur Arasinda 'Ben Erkek Miyim' Tartismasi
Olay, Hacilar Harmani Mahallesi 5757 Sokak’ta bulunan müstakil evin bahçesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, bahçenin demir korkuluklarini çalan at arabali 2 sahsi fark eden ev sahibi Muzaffer Ç. (65) hemen bahçeye çikarak süphelilere müdahale etti. Ev sahibini görünce süpheli 2 kisi at arabasina binip kaçmaya basladi.

Bu sirada ev sahibi ise evinin önünde bulunan traktörle süphelilerin pesine düstü. Traktörle bir süre sahislari kovalayan ev sahibi, süphelilerin izini kaybettirmesi üzerine durumu hemen 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, süpheliler kisa süre içinde Hürriyet Mahallesi 4782 Sokak’ta yakalandi. Polis ekipleri 2 süpheliyi bekleterek, ev sahibini olay yerine çagirdi. Sahislarin yakalandigi yere gelen ev sahibi Muzaffer Ç. ve esi Serife Ç. (63) 2 süpheliyi de at arabasi ve kiyafetlerinden teshis ederek onayladi.

Süpheli ile magdur arasinda "Ben erkek miyim" tartismasi

Magdur taraftan Serife Ç.’nin, kadin olan süpheliyi kafasi ve yüzünün kapali olmasi nedeniyle erkek olarak göstermesi ise olay yerinde tartisma konusu oldu. Süphelinin giyim kusamindan cinsiyetini bilemeyen Serife Ç., polis memurlarina "erkekti" diye tarif ederken, kiyafetlerinden teshis ettigi süphelinin kadin oldugunu ögrenince ortalik karisti. Polis memurlarinin önünde yasli kadin ile süpheli arasinda "Ben erkek miyim" tartismasi yasandi. Süpheli kadin, magdur olan ev sahibi kadina "Ben erkek miyim" diyerek uzun süre tartismaya girdi. Ev sahibi kari kocanin sikayetçi olmasi üzerine süpheliler Z.K. (27) ile erkek kardesi S.K. (26) gözaltina alindi. At arabasina da el konulurken, süpheliler ifadeleri alinmak üzere polis merkezi amirligine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Bassavciligi tarafindan sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA