Keçiören Belediyesi, Zehirlenerek Vefat Eden Anne Ve Kizinin Ismini Verdigi Parkin Açilisini Yapti

Geçtigimiz aylarda böcek ilacinin yaydigi kimyasal madde nedeniyle zehirlenerek talihsiz bir sekilde yasamini kaybeden anne ve kizinin ismini tasiyan Elif Sude parkin açilisi gerçeklesti.

Keçiören Belediyesi, Zehirlenerek Vefat Eden Anne Ve Kizinin Ismini Verdigi Parkin Açilisini Yapti
Ankara’nin Keçiören Sancaktepe Mahallesi’ndeki Hacilar Apartmani’nda Haziran ayinda böcek ilacinin yaydigi kimyasal madde nedeniyle zehirlenerek talihsiz bir sekilde yasamini kaybeden Türkan Sabancilar (39) ve kizi Elif Sude Sabancilar’in ismini tasiyan parkin açilisi Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok’un katildigi törenle yapildi.

Keçiören Belediyesi tarafindan insa edilen parkin açilis törenine Belediye Baskani Altinok’un yani sira AK Parti Keçiören Ilçe Baskani Zafer Çoktan, Sabancilar ailesi, siyasi parti ve sivil toplum kurulusu temsilcileri, mahalle sakinleri ve muhtarlar katildi.

Kur’an-i Kerim tilavetinin gerçeklestirildigi açilista konusan Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Toplumsal birlik ve beraberligimizin devami için bizi sevindiren olaylar kadar, üzüldügümüz olaylari da bizlere referans olsun diye unutmuyor, unutturmuyoruz. Talihsiz olaylarda kaybettigimiz vatandaslarimizin adlarini, vefa göstergesi olarak sehrimizde yasatmaya devam ediyoruz. Acilari paylasma ve vefa Keçiören’imizin mayasinda ve havasinda var. Türkan Sabancilar’a ve minik kizimiz Elif Sude Sabancilar’a Rabbimden rahmet diliyorum. Sabancilar Ailesi’ne ve sevenlerine bassagligi ve sabir niyaz ediyorum. Acilarini yürekten paylasiyorum” dedi.

Kurdele kesim merasiminin ardindan park dualarla hizmete açildi.
Kaynak: İHA