Hatay'da Ailelerin Bekleyisi Devam Ediyor

Hatay’da bulunan ve yaklasik 120 kisinin yasadigi Buket Apartmani enkazinda kalan yakinlari için gelen vatandas günlerdir bekliyor. Abisini ve yegenlerini bekleyen Akin Tuncer, “Günlerdir burada yatip kalkiyoruz. Abimle depremden 1 hafta önce konusmustuk. En azindan cenazemizi alip gidelim istiyoruz” dedi.

Hatay'da Ailelerin Bekleyisi Devam Ediyor
Kahramanmaras merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardindan arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor. Hatay’in Ekinciler Mahallesi’nde bulunan Buket Apartmani deprem nedeniyle tamamen yikildi. Bölgede arama çalismalari devam ederken, enkaz basinda bekleyen vatandaslarin kimi abisini, kimi çocuklarinin çikmasini bekliyor.

Abisini ve yegenlerini bekleyen Akin Tuncer, “ Günlerdir burada yatip kalkiyoruz. Abimle depremden 1 hafta önce konusmustuk. Yegenlerim biri üniversiteye hazirlaniyordu, digeri ise lise okuyordu. En azindan cenazemizi alip gidelim istiyoruz” diye konustu.

Baska bir acili aile ise, “Ikiz torunlarim ve kizim enkaz altinda kaldi. Deprem olmadan kisa bir süre önce görüntülü konusmustuk. Çaresizlik ve sessizlikten baska bir sey yok. En azindan cenazelerini alalim” dedi.

Kaynak: İHA