Baskan Çiftçi, 5 Okul Arazisi Ürettiklerinin Müjdesini Verdi

Kocaeli’de Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, Ertugrul Kurdoglu Anadolu Lisesi’nde düzenlenen kariyer ve söylesi günleri programinda ögrencilerin sorularini cevapladi. Basarinin en önemli sirrinin çok çalismaktan geçtigini belirten Baskan Çiftçi, Çayirova’da 5 yeni okul arazisinin de müjdesini verdi.

Baskan Çiftçi, 5 Okul Arazisi Ürettiklerinin Müjdesini Verdi
Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, Ertugrul Kurdoglu Anadolu Lisesi ögrencileriyle bir araya geldi. Okulda düzenlenen kariyer ve söylesi günleri programina konuk olan Baskan Çiftçi, ögrencilere mesleki ve belediyecilik deneyimlerini paylasti. Mühendislik ve belediye baskanligi ile ilgili ögrencilerden birçok soru alan Çiftçi, sorulari samimiyetle cevapladi. Basarinin en önemli sirrinin çok çalismaktan geçtigini vurgulayan Çiftçi, ögrencilere motivasyonlarini koruyarak hayalleri için çalismalari gerektigini aktardi. Çayirova hakkinda da ögrencilerin sorularini cevaplayan Baskan Çiftçi, okul alani ve yesil alan üretmeyi önemsediklerini belirtti.

Ilçe nüfusunun önümüzdeki yillarda artacagini belirten Çiftçi, olusabilecek okul sorununu düsünerek simdiden 5 okul arazisi ürettiklerinin müjdesini verdi.

Programin sonunda Okul Müdürü Halil Ibrahim Çetin ve Okul Aile Birligi Baskani Ayhan Yilmaz, Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi’ye plaket takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA