Mut Belediye Baskani Seker Açiklamasi 'Halka Hizmet Için Bu Koltuktayim'

İçel Mut Ilçe Belediye Baskani Volkan Seker, seçildigi günden bu yana tek amacinin hizmet oldugunu ifade ederek, "Halka hizmet için bu makama oturduk onlarin emrindeyiz” dedi

Mut Belediye Baskani Seker Açiklamasi 'Halka Hizmet Için Bu Koltuktayim'
Baskan Seker, ekonomisi tarima dayali olan ilçede, tarimsal üretimin yapildigi arazi yollarinin bakim çalismalari ve çocuklar için sosyal alanlar insa ettiklerini söyledi.

Zor sartlar ve borçlu bir belediye teslim aldigini söyleyen Baskan Seker, “Baskan seçildigim günden bu yana vatandaslarimi asla üzmedim ve üzmem de. Ben onlara hizmet için bu koltuktayim. Belediyeyi borçlu olarak teslim aldim. Ama asla vatandaslarima hizmet etmekten vazgeçmedim. Belediyenin bütçesi dar ve kisitli oldugu halde imkanlar dahilinde ilçeme hizmet etmek için elimden gelen gayreti gösteriyorum” dedi.

Halkin iyi gününde, kötü gününde hep yaninda oldugunu söyleyen Baskan Seker, “Hangi partili olursa olsun ayirt etmeden dertlerini ve sikintilarini dinleyip çare bulmak için gayret gösterdim. Inanin belediye bütçesi çok kisitli. Bu hep böyle gidecek anlamina gelmez. Dogalgaz ana boru dösenmesi sebebiyle cadde ve sokaklarin durumunu biliyorum ama en kisa zamanda Allah’in izniyle o cadde ve sokaklardaki yollarin tamiratini yapacagim bu konuda vatandaslarimi biraz daha sabretmelerini diliyorum. Belediye hizmetleri, gelir gider harcamalarini bizzat takip etmekteyim. Personelim daima gözetimim altindadir" diye konustu.

Dogalgaz çalismasi nedeniyle yollarda kazi yapildigini ve bundan dolayi vatandaslardan biraz sabretmesini isteyen Baskan Seker, "Çalismalar biter bitmez ekiplerimiz mahalle aralarindaki yollarda iyilestirme ve yenileme çalismalari yapacak. Ayrica mahallelerde yol bakim-onarim, kaldirim parke döseme ve çevre düzenleme çalismalarini da gerçeklestiriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA