Bes Evi Soyan Hirsizlik Zanlisi Yakayi Ele Verdi

Zonguldak’ta bes ayri evden hirsizlik yapan zanli ekiplerce yakalandi. Adliyeye sevk edilen zanli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bes Evi Soyan Hirsizlik Zanlisi Yakayi Ele Verdi
Zonguldak Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü, Çaycuma Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Bartin Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlüklerinin ortaklasa yapilan çalismalari neticesinde 5 ayri ikametten hirsizlik yapan sahis yakalandi. Çaycuma ilçesinde Evden Hirsizlik, Mala Zarar Verme ve Konut Dokunulmazliginin Ihlali gibi suçlardan da kaydi bulunan ve ilçede de 5 ayri ikametten hirsizlik olayinin fail tespitine yönelik çalisma yapildi.

Zonguldak Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü, Çaycuma Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Bartin Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlüklerinin yaptiklari ortak çalismalarla, 5 ayri ikametten hirsizlik olayinin faili M.S. Zonguldak Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü görevlilerince yakalanarak gözaltina alindi. Emniyetteki sorgusunun ardindan Çaycuma Adliyesi’ne sevk edilen M.S., tutuklanarak Beycuma M Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumu’na sevk edildi.
Kaynak: İHA